Life

4 månader med en sambo nu...
 
Fördelar:
1. Jag har liksom en bästa vän och löve omkring mig nästan varje dag. Ibland jobbar vi om varandra då han jobbar natt men det är ju okey.
2. Man blir automatisk mer noga gällande matlagning och städning och vi har en väldigt bra deal kring allt det. Inget tjafs om varken städ, pengar och vem som gör vad. Det rullerullar bra! 
3. En som jag får hjälp kring allt inom tekniken i detta hem. Karln löser mina tidigare problem. Det är tacksamt.
4. Jag har mer energi på kvällarna nu när det finns en glad en omkring som ger energi. Lite den känsan då jag hade Annie. Sällen ♥
 
Nackdelar:
1. En kan inte känna sig säker med headset längre. Jag kan inte längre gå runt i min egen värld med mina poddar och musik i öronen. Plötsligt dyker det alltid upp en sambo som går förbi när jag inte märker något och ställer till en obehaglig jump scare.
2. Ibland blir det dålig timing i toalettbestyren. Ens sambo ska på toa då jag också ska det. Och tvärtom.
3. Goda matrester stannar inte i kylskåpet lika länge som en vill. Helt plötsligt är man två som ska äta... Wow.
 
I övrigt går livet bra nu. Viktor överraskade mig för ett par månader sedan med en egen hemsida för mitt fotande och jag har redan flera bokningar inför sommaren 2019. Jag fick i onsdags det glädjande beskedet att jag blivit fastanställd och den 14e novemer ska jag och V på handledarutbildning. Inom ett år då har jag körkort banne mig! Hoppas ♣
Fått upp en liten kärlek för yoga utöver spinningpassen. Nu är det hathayoga, poweryoga och yinyoga som finns i mina scheman också då det går. Livsviktigt egentligen. Detta med mediation, avslappning m.m. borde alla jobba på i denna stessiga tid! Phuu. 
 
 
   
 
(null)

    
            Nya krukor i glas! Wow!!
 
      
     Middagsbjudning förra helgen med mamma, Gunnar och svärapära hemma hos oss. Riktigt trevligt ♥
 
     
 
     
Superfyndade dessa gulligullisar på Hem ljuva hem. Elsa Beskow. 70% rea. Skulle vilja ha muggar i "Jordgubbsfamiljen" också. Alla hennes motiv är så fina 
 
     
 
     
                        Mitt kall i livet. Dockteater om Alfons med barnen på samlingarna. 
 
     
       Lagt många ekollon i blöt så förhoppningsvis ska jag få ett litet ekollonträd att gro i vinter 
 
     
                     Känslan när man använder sina egenodlade paprikor i sin tacogratäng 
 
 
     
Och påtal om tacos. Toppenkväll med kollegorna för ett par veckor sedan för att fira Camilla och Bodil som fyller jämnt. Vi sög in helium från ballonger och sjöng till gamla klassiker, hade musikquiz och när karaoken drog igång fick Kalle ställa upp i duett med mig och vara Aladin då jag ville sjunga "en helt ny värld". Han som vanligtvis rappar fick ist bli en balladis-sångare. Och det gick väldigt bra det med. Jag och Ida startade också ett härligt sångträningspass innan vi (nästan) alla drog iväg på Tages och tog en drink och därefter gick jag, Hannah och Ida en sväng och kolla läget på Kalles. 
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
Bokklubbsträff med Ida, Sandra, Erica, Carro och Maria. Nästa bok blir om retrorik. Kanske vi pratar på ett helt nytt sätt då vi träffas. Vem vet vem vet. 
 
    
 
    
 
    
          I fredags ville V bjuda ut mig på middag för att fira jag fått fast jobb och Erica och Chrille hängde på ♥
 
    
                                 Filmkväll med Jonte och Lisa ♥


Cosy

Tänk vad ett sängöverkast, mer kuddar, växter och sänglampor kan göra. Cosy! 

(null)

(null)


RSS 2.0