Selfiedays

Hejhopp å så. Shit vilken otur jag haft med mitt stackars öra. Hörselgångsinflammation. levde med ett lock för örat i helgen men smärtan kom från ingenstans under söndagen. Fick rusa in på cederkliniken på måndagmorgon och ta reda på vad som hänt. Fått utskrivet örondroppar med antibiotika som ska lindra detta inom två dygn. Läkaren misstänker jag fått in någon bakterie från någon sjö eller så. Tydligen hade dom fem fall av samma som mig förra veckan. Skyller på hamnviken. Badat många gånger där i sommar. Ni med känsliga öron ska passa er!!! Halva ansiktet är bortdomnat och har haft svårt att äta. Känslan har varit som en kniv som vrider runt i örat. Är helt svullet. Fick något liknande ifjol men det i samband med förkylning. Denna gång har jag legat i hög feber och bara mått skit. 
Tur i oturen kom detta efter pdol-helgen. Tog det lugnt i torsdags och hängde ett tag på Sandbergs innegård med folket. Drack ett par cider men gick sen hem och sov. Fredag och lördag var vi nästan alla samlade och gick lite mer all in. Har varit riktiga toppendagar även fast jag inte tagit mig ut på kittel detta år. Vi som varit utan band har farit på annat håll, nostalgitältet bland annat. Dansat till slagerhits. Trodde det var gamlingarnas ställe men där var det väldigt blandade åldrar. 
Bröllopshelgen var fantastisk. Så otroligt fint, vackert, roligt och rörande. Dagen hade ALLT. Tack som tusan Emmy och Momme!♥  Porträtt och bröllopsbilderne jag fotat kommer i ett annat inlägg. I detta blir det några mobilbilder. 
 
Eftersom jag tvärt blev så dålig har vi fått skjuta upp vår roadtrip en dag. Imorgon far vi😍
 
 
              
                   
   
   
    
 
 
   
   
 
   
 
   
    
 
     
                                                                     Norgeplanering!
 
    
                                         festnagglah!
 
                         
                                                 Bästa sommarmorgonrocken!
 
   
 
   
                              Många lata strandagar på gläntan med Lisa 
 
                
 
   
                                                                                 Home ♥
 
   
   
 
                                
 
    
 
    
 
   
 
   
 
   
        
   
 
   
   
   
 
   
 
   
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0