28 grader varmt vecka efter vecka

Visst är det roligt de här med sommar. Man klagar i den jävla värmen. Men en blir sur när kylan lever ute i över sju månader. Då klagas det varje dag och lääääängtar till sommaren. Men nu. Denna värme ska jag därför inte klaga på. Låt oss stekas i vad som kan bli två veckor till om inte mer. Sen måste väl regnet få komma och ta lite hand om naturen såattsäga. Och desstom ge oss lite gott samvete att sitta inne och glo på serier.
Ställde mig på vågen idag och vägde 9 kilo mindre än vad jag vanligtvis brukar väga och blev så paff och nöjd så var tvungen att ställa mig på vågen igen för att bevisa för mitt inre att jag faktiskt klarat det, levt upp med de ytliga dolda samhällskraven och gått ner i vikt för vad alla säger är för sin egen skull men som egentligen görs för att hamna i det "rätta facket" och alla lever i förnekelsen för sig själva. Och där inkuderat mig själv. Och när jag ställde mig på vågen för andra gången vägde jag 10 kilo mindre än vad min första -9 kilo vikt gjorde. Ahapp. Trasig våg. Men så nöjd jag känner mig nu. Har en fake siffra av min vikt i huvudet och vet inte hur mycket jag väger egentligen så ba moffar i lycka och firar med massa godis nu. 
Jag och V börjar känna oss mer som hemma i vårat nya place to be. Han känner sig nog extra hemma. Dels för att han kopplat in datorn med tre skärmar, köpt ny datastol och tangentbord och det är i pincip allt han behöver för att bli hemmastadd. Man skulle kunna sätta honom i en talibangrotta och han skulle lätt boa in sig där bara det fanns internet och en dator. Sen märks det också på att han gjort sig mer hemma än mig då jag går runt i det nya hemmet och liksom bäddar sängen varje morgon, plockar undan skräp och torkar bord och diskbänk på tix-rutin även fast det redan är rent. Han ba lämnar godispapper där han står som alltid och jag plockar bort med glädje för nuet. Tro inte för det jag hamnat i sambokvinnofällan där jag kommer städa och stå vid spisen varje dag för min karl. Jag är lika stökig också. Snart när jag kommit ikapp honom i "känna sig som hemma andan" kommer vi bo i en svinstia♥ Jeg och han♥ längtar ♥
 
 
    
                                       Min mysiga vy från där jag sitter med datorn just nu 
 
 
    
                                            Rökt abborre hos svärisarna ♥
 
    
Mysiga sommarkvällar. Här har vi även hunnit bada några gånger i sommar och fler ska det bli. Det är jättehärligt i vattnet nu. Ifjol badade jag bara en gång tror jag. 
 
 
    
             När vi inte hade något vin att skåla med första natten i läggan fick det bli glass! 
 
 
                           
                                                   Latdag med Lisa på gläntan! 
 
             
 
    
Var snabb och beställa och V har fått byta handtagen i köket. Känns så sterilt med bara vitt och silver så ville köra på svarta! 
 
 
    
                                    Köket blev bättre med svarta handtag♥
 
                
 
    
 
    
 
               
                                        Prommis med Stina och Chilla 
 
   
   
                Tvåmanna-partay med utgång på statt och vi hade det jävligt gött från början till slut! 
 
   
      
         Mini roadtrip till storforsen med V. Vi åt lunch på hotellet och gick leden därifrån! Härlig dag
 
 
      
    
 
    
 
    
 Igår firade vi denna framtida fru Nyström med en möhippa helt i hennes stil! Emmy ♥ Mer om det får bli i nästa inlägg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0