Selfiedays

Hejhopp å så. Shit vilken otur jag haft med mitt stackars öra. Hörselgångsinflammation. levde med ett lock för örat i helgen men smärtan kom från ingenstans under söndagen. Fick rusa in på cederkliniken på måndagmorgon och ta reda på vad som hänt. Fått utskrivet örondroppar med antibiotika som ska lindra detta inom två dygn. Läkaren misstänker jag fått in någon bakterie från någon sjö eller så. Tydligen hade dom fem fall av samma som mig förra veckan. Skyller på hamnviken. Badat många gånger där i sommar. Ni med känsliga öron ska passa er!!! Halva ansiktet är bortdomnat och har haft svårt att äta. Känslan har varit som en kniv som vrider runt i örat. Är helt svullet. Fick något liknande ifjol men det i samband med förkylning. Denna gång har jag legat i hög feber och bara mått skit. 
Tur i oturen kom detta efter pdol-helgen. Tog det lugnt i torsdags och hängde ett tag på Sandbergs innegård med folket. Drack ett par cider men gick sen hem och sov. Fredag och lördag var vi nästan alla samlade och gick lite mer all in. Har varit riktiga toppendagar även fast jag inte tagit mig ut på kittel detta år. Vi som varit utan band har farit på annat håll, nostalgitältet bland annat. Dansat till slagerhits. Trodde det var gamlingarnas ställe men där var det väldigt blandade åldrar. 
Bröllopshelgen var fantastisk. Så otroligt fint, vackert, roligt och rörande. Dagen hade ALLT. Tack som tusan Emmy och Momme!♥  Porträtt och bröllopsbilderne jag fotat kommer i ett annat inlägg. I detta blir det några mobilbilder. 
 
Eftersom jag tvärt blev så dålig har vi fått skjuta upp vår roadtrip en dag. Imorgon far vi😍
 
 
              
                   
   
   
    
 
 
   
   
 
   
 
   
    
 
     
                                                                     Norgeplanering!
 
    
                                         festnagglah!
 
                         
                                                 Bästa sommarmorgonrocken!
 
   
 
   
                              Många lata strandagar på gläntan med Lisa 
 
                
 
   
                                                                                 Home ♥
 
   
   
 
                                
 
    
 
    
 
   
 
   
 
   
        
   
 
   
   
   
 
   
 
   
 

Kompis

Barndomsvännen min.. Som tvingade mig vara farbror Melker när vi lekte saltkråkan som barn. Som började reta mig och kalla mig för "riddarn" då jag använde för svåra ord för min ålder.
Som passade på och släppa världens brakare i mitt ansiktet när jag hade ögonbindeln på då vi lekte blindbock. Som snärjade killarna man själv var intresserad av som liten och alla vände sig efter henne medan man själv stod och fegade i ett hörn. Och jag älskar henne. Imorgon gifter hon sig med momme och jag tror och vet att hela dagen kommer bli så himla jäkla bra! ♥ 
 
           
 
 
 
                 Förra lördagen hade vi möhippa för henne och såhär såg lite av dagen ut i bilder ♥... 
 
                            
 
                            
     
 
     
 
     
 
                                  
                                  
 
                                  
 
    
 
     
 
     
 
     
     
     
 
     
 
     
     
     

28 grader varmt vecka efter vecka

Visst är det roligt de här med sommar. Man klagar i den jävla värmen. Men en blir sur när kylan lever ute i över sju månader. Då klagas det varje dag och lääääängtar till sommaren. Men nu. Denna värme ska jag därför inte klaga på. Låt oss stekas i vad som kan bli två veckor till om inte mer. Sen måste väl regnet få komma och ta lite hand om naturen såattsäga. Och desstom ge oss lite gott samvete att sitta inne och glo på serier.
Ställde mig på vågen idag och vägde 9 kilo mindre än vad jag vanligtvis brukar väga och blev så paff och nöjd så var tvungen att ställa mig på vågen igen för att bevisa för mitt inre att jag faktiskt klarat det, levt upp med de ytliga dolda samhällskraven och gått ner i vikt för vad alla säger är för sin egen skull men som egentligen görs för att hamna i det "rätta facket" och alla lever i förnekelsen för sig själva. Och där inkuderat mig själv. Och när jag ställde mig på vågen för andra gången vägde jag 10 kilo mindre än vad min första -9 kilo vikt gjorde. Ahapp. Trasig våg. Men så nöjd jag känner mig nu. Har en fake siffra av min vikt i huvudet och vet inte hur mycket jag väger egentligen så ba moffar i lycka och firar med massa godis nu. 
Jag och V börjar känna oss mer som hemma i vårat nya place to be. Han känner sig nog extra hemma. Dels för att han kopplat in datorn med tre skärmar, köpt ny datastol och tangentbord och det är i pincip allt han behöver för att bli hemmastadd. Man skulle kunna sätta honom i en talibangrotta och han skulle lätt boa in sig där bara det fanns internet och en dator. Sen märks det också på att han gjort sig mer hemma än mig då jag går runt i det nya hemmet och liksom bäddar sängen varje morgon, plockar undan skräp och torkar bord och diskbänk på tix-rutin även fast det redan är rent. Han ba lämnar godispapper där han står som alltid och jag plockar bort med glädje för nuet. Tro inte för det jag hamnat i sambokvinnofällan där jag kommer städa och stå vid spisen varje dag för min karl. Jag är lika stökig också. Snart när jag kommit ikapp honom i "känna sig som hemma andan" kommer vi bo i en svinstia♥ Jeg och han♥ längtar ♥
 
 
    
                                       Min mysiga vy från där jag sitter med datorn just nu 
 
 
    
                                            Rökt abborre hos svärisarna ♥
 
    
Mysiga sommarkvällar. Här har vi även hunnit bada några gånger i sommar och fler ska det bli. Det är jättehärligt i vattnet nu. Ifjol badade jag bara en gång tror jag. 
 
 
    
             När vi inte hade något vin att skåla med första natten i läggan fick det bli glass! 
 
 
                           
                                                   Latdag med Lisa på gläntan! 
 
             
 
    
Var snabb och beställa och V har fått byta handtagen i köket. Känns så sterilt med bara vitt och silver så ville köra på svarta! 
 
 
    
                                    Köket blev bättre med svarta handtag♥
 
                
 
    
 
    
 
               
                                        Prommis med Stina och Chilla 
 
   
   
                Tvåmanna-partay med utgång på statt och vi hade det jävligt gött från början till slut! 
 
   
      
         Mini roadtrip till storforsen med V. Vi åt lunch på hotellet och gick leden därifrån! Härlig dag
 
 
      
    
 
    
 
    
 Igår firade vi denna framtida fru Nyström med en möhippa helt i hennes stil! Emmy ♥ Mer om det får bli i nästa inlägg!

Bröllopsfotografering: N&R

Jag hade äran att i slutet av juni- månad fota under en från början regnig förmiddag som slutade upp i strålande sol. Dagen blev verkligen toppen! Det är 3e bröllopet där jag fotar porträttbilder i Storstrands kustgård vid piteälven bland annat. Och jag förstår varför många par väljer att både gifta sig eller använda miljön där för foto. Det är något med alla stora tallar runt om men med många öppna ytor, älven såklart, bryggor och broar ♥ Under sommaren är platsen väldigt vacker. Paret hade också valt ut foto vid Öjebyns kyrkstugor och själva vigseln var i Piteå stadskyrka! :-) 

Här är ett litet urval av bilderna:
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
                 
 
 
                 
 
 
 
   
 
 
     
 
 
     
 
     
     
 
 
               

Flytt

I måndags flyttade vi in i nya lägenheten och idag (fredag) var det besiktning och jag vinkade sedan av min gamla lägenhet och välkomnar Emelie till den!♥ Kommer kännas lite konstigt såhär i början att vänja tanken med att det inte är my place längre. Har ju som bott där i 8år. Men det blir bra de här! Världens bästa svärfar har hjälpt till så otroligt mycket med denna flytt! Han har burit massor, byggt ihop större delen av våra nya möbler, skruvat upp saker på väggar, satt upp lampor osv. Han är guld. GOLD. Så tacksam. Vi har fortfarande kvar att hämta tv, datorer, bygga ihop tv-bänk och få upp kökslampa och lite annat småfix. Kartonger ligger överallt men med tanke på att man bara bott där i fyra dagar tycker jag allt har flytit på riktigt bra! 

Några bilder från i måndag och tisdag!
 
 
     
 
                
 
     
 
     
 
     
 
     
 
    
 
    
    
 
    

RSS 2.0