Jag är typ tillbaka för den här gången!

Sedan den 10 september 2010 är december 2017 den första månaden jag inte publicerat ett enda inlägg! Det är lite galet. Jag tappade helt suget av att vilja skriva eller lägga ut bilder och visa vad jag haft för mig. Ångrar det lite nu. Har gjort en hel del och kommer nu inte ens ihåg vad. Varit dålig på att ta fram kameran också och ta bilder. Men roliga saker som skett:
1. Jag får vara kvar på mitt nuvarande jobb ännu en termin. Nu har jag jobbat på Trädgårdens förskola i 1 1½ år och trivs som fan. Så glad att Ida fick börja hos oss förra julen också. Vi pluggade i samma klass och umgås i samma umgängeskrets så det är jättekul! Dessutom har hon ett lika sug som jag för låååång power walks sent om kvällarna så där har vi delat många roliga samtalsämnen ihop hon och jeg. Om en månad byter hon gym till korpen så då ska jag ta tag i träningen igen! Har varit lite segt just på den fronten för mig. 
2. Mmm... det var det som hänt. 
 
Förutom mina big news med jobb så har jag och Viktor nu beslutat oss för att hitta lägenhet ihop. Vi kollar runt efter en 3a och har varit på lite lägenhetsvisningingar men usch det har varit för hög hyra.. Så är vi kräsna också. Får se hur länge det kommer ta innan vi hittat det som känns rätt. Däremot hade det varit trevligt att bo kvar i min 2a ett tag till ändå... Mamma och Gunnar har köpt hus i Ålund och flyttar i slutet av mars... Och de nya grannarna jag flörtat in i hennes nuvarnade lägenhet under mig blir ingen mindre än Lisa och Jonte. Så kul! Ha lite amigos under golvet man kan dricka kaffe med ibland och typ vara tjenistjenis med. Sen blir det väldigt nära för mig och Lisa att mötas då vi promenerar tsm!
Jag och Linnea är depp över att den senare säsongen av Outlander är över. Nu måste vi vänta ett år till säsong 4. Bästa serien. Vi har haft de senaste 13 veckorna "Outlander monday" då vi träffas och ser det ihop, äter gott och umgås. Väldigt trevligt då vi har det vi gör på vårt håll annars. Vi pratar i telefon flera gånger i veckan men ses så sällan! Får se vad vi hittar åt för serie sen.. Kanske någon fjollig dokusåpa, för sånt kan vara kul ändå. 
Livet rullar på annars i vanlig ordning, någon fest här och där, sett några filmer på bio, fått upp ett litet intresse för matlagning på senaste efter att jag började följa recept på pinterest. Försöker laga en ny rätt varje vecka. 
Fått en ny dator av mamma och pappa som jag har hos Viktor och han fixade The sims 4 deluxe edition åt mig med alla sims 4 expansioner och paket i. Så jag lever just nu på att bygga och inreda hus, precis som då jag var 14år och spelade Sims 3. Det är kul. Och jul är kul. Delade upp julen denna gång och var med min familj hos min kusin under dagen och åt lunch med dom, öppnade klappar, såg kalle m.m. Viktor jobbade från 6-18 och hämtade upp mig efter jobbet, därefter for vi till hans familj och firade vidare där med julbord, mer klappar, paketlek osv! Hade en jättetrevlig dag och kväll :-) 
Juldagen firade vi med stora gänget hemma hos Jocke och Sandra! Jag och Viktor sket i krogen och drog på sunes efteråt. Känns jobbig och gå ut en sådan dag då det blir smockat med folk ute. Bara jobbigt. Förfesten var dock väldigt bra! 
Nu är det 2018. Jag, Viktor, Erica, Chrille, Lisa och Jonte käkade middag ihop under nyårskvällen och spelade lite spel och bara hade det gött. Vid 21:30 skildes vi åt och Erica och Chrille skulle vidare. Jag och Viktor var med Lisa och Jonte på en nyårsfest med hans vänner. Mycket folk men alla var då goa och glada. Blev en bra start på nya året! 
 
 
Blandat bilder..... 
 
     
      Den klassiska badrumsbilden. Innan en mysig middagsträff på Golden med V och svärapära!♥
 
     
              *håller armen lite sensuellt bakom nacken och ser glad ut* posen deluxe. 
 
 
     
                                  Liten sushi-date med Lisa efter en eftermiddag på backen 
 
                   
 
     
 
      
                                                         Spel och julbord med jobbet! 
 
    
                                                      Föreläsning 
 
    
 
 
   
   
                 En dag i lule med Erica och Sophie ♥
 
 
    
                             Tror V fixar mitt virusskydd eller något. Tackar!! 
 
 
   
Före jul var det väldigt lugnt på förskolan. Vi hade få barn och kunde ta med dom i vagn och hälsa på tomten i småstaden :-) 
 
  
                                                              Myskväll hos Emmy! 
 
 
 
   
                                       Uppesittarkväll 
 
   
                                                      AW på statt 
 
   
 
 
                  
                                                      
    
             Hos min kusin var granen lika liten som summan på mitt sparkonto just nu ♥
 
   
 
   
                                                En kusin, en jag, en mamma och en moster♥
 
   
 
   
   
 
                             
Pojkvän gav mig bland annat en grej för bättre hälsa. Enligt forskning så är det ju 95% bättre än en vanlig giftpinne! Får se hur detta går. Nu efter nyår ska jag byta ut giftitg rök mot vattenånga. Håll i hatten!
 
 
     
 
   
 
   
 
   
 
 
   
                                              Innan After-xmas party
 
   
                                                                       Nyårs-mums
 
                           
 
   
 
   
 
   
            Idag fick jag och V ett brev, en sak att bland annat se fram emot 2018! Mys och roligt!! ♥
 
 

RSS 2.0