Saknad

Ett halvår sedan jag såg dig. Vad gör du? Hur mår du? Kommer du ihåg mig? Du kommer alltid vara mitt lilla hjärta. Du kommer alltid vara kvar i mina tankar då och då. Mitt första riktiga ansvar, min första hund och följeslagare. Kommer aldrig komma så nära en djurvän så som jag gjorde med dig. Annie, jag saknar dig så ♥
 
   
 
   
 
   
 
   

En tjockis under påskis

Dom har gjort om här igen på blogg.se. Kolla texten. Man kan välja teckensnitt nu och storlek och färg! Så nu får ni läsa i denna typ av textform. Så vackert. Påskledigheten är över. Fort var det gjort, inte så att jag mår dåligt av att vara tillbaka på jobbet. Jag älskar mitt jobb och behöver mina rutiner för att må bra men kravet på en rutin tycker jag inte om. Gillar inte att ställa larm och kliva upp tidigt, passa tider, jobba 8½ timma innan jag får fara hem. Önskar ibland man var en äkta frilansare. 
Förra helgen var jag med tjejerna på Pinchos och sedan festade vi hos Emelie! Lär mig aldrig att krogen inte längre är en hit. Men tänker göra om misstagen några gånger till och gå ut så jag vet 100% hade jag tänkt. Det är ju bra att vara helt säker på att det suger ute i dimman såattsäga. Dagen före partaj var jag på bio med Linn och Zara, avverkade ännu en skäckfilm i min kategori jag har innanför skalpen som heter "ska se alla skräckfilmer i hela världen innan jag dör". Denna gång var det en bra film för omväxling. 70% av gångerna blir man ju besviken på en skräckrulle men tjing den som slutar kolla... Då missar dom något bra på bio just nu. Under påskhelgen har jag och pojkvän suttit ihop som några kärleksklibbade plåster, varit med familjen och ätit påskbord, grillat korv, gjort någon form av charkbricka och sett på Bron m.m. Sånt där parigt chill som man värderar lite i livet periodvis. Och jag har inte orkat träna något, gått omkring och klämt mig lite här och där på kroppen, kollat i spegeln. Gjorde som Mia Skäriner sa man skulle göra, titta sig i spegeln och låta fläsket välla och säga "hej på dig din fule fan". Då ska ens undermedvetna inse att "nä men så ful är jag ju ändå inte". Men mitt undermedvetna bara log tillbaka mot mig. Vilket hån. Så jag dippade totalt och gick till coop igår och stod en timma efteråt och bakade chokladcheesecake med maränger och slickade sleven så in i bomben bra att man kan tro den kommit direkt från en nydiskad maskin. Lite så har jag varit. Och sen.......... Så kom mensen idag. I knew it. That´s why i´m fat and ugly i sinne. 
 
   
 
   
 
    
 
   
 
    
    
 
 

RSS 2.0