.


...

     
 
   
 
    
     
 
     
 
    
 
    
 

+

 

 
I torsdags var jag (och många andra) ledig och eftersom att V fortfarande sov denna fina morgon tog jag en runda till strömlida och joggade upp för backen två varv, satt mig i gräset högst upp och dog en smula, sen gick jag tillbaka och våldgästa Lisa för en kaffe. 
 
 
Igår tog jag en promenad med Erica och Chrille (åter till stömlida då det är en bra runda) och Annie fick bada påväg hem
 
 
 
                                           Köpt min första långklänning. Lagom till sommaren
 
 
Ännu en härlig bild från i torsdags. Förstår inte att jag fotar en matbild utan mat... Men efter mitt och Lisas kaffedrickande var både Jonte och V vakna så vi släpa med dom till Röda lyktan (terrassen) och åt lunch. Sen satt vi och chillade loss i värmen ett tag. 
 
                                                     Barnen samlar många blommor små 
 

!! 😍


Älskade årstid (om man tål pollen)


3e juli!

Bästa kusinen bjuder med mig på en resa till .... 
Vårkvällarna ❤️

 

 
 

Plocki plocki

Även en man ska ha snygga ögonbryn!... Jag tar då hand om min pojkväns bryn som om de vore mina små bebisar liksom. En veckorutin jag har. Så viktigt är det.
 
    
                         FÖRE 
 
 
    
                                          EFTER
 
 

++++++

OBS: Det här inlägget skulle egentligen upp igår men blev något bugg och nu publicerar jag om det... Duktig som jag är! 
 
Tjlollahopp tjollahjej! 
Life rullar på bra. Jobbar och har energi att faktiskt vara aktiv efter jobbet också. Tror de är för att det är vår (även fast luften är kall) så gör solen och ljuset mycket. Går långa promenader med Annie och gymmar varannan dag. Förra fredagen sov jag hos V, spelade Outlast 2 osv. Träffade Deni före och gick promme. For med mamma på klädbytardagen som var på Nolia under lördagen. Gick dit med typ 10 plagg, kom hem med 4 andra. Nåja värt ändå. Fikade sen på stan med Marika, Sandra och Ida innan jag drog till gymmet. Jag, Ida och Marika körde sedan vinkväll och utgång på Olles. Hade en kul kväll! Under söndagen tog jag det lugnt under dagen, promma med Marika, gick till Ida och hämtade min ryggsäck sen for jag och V till hans familj och åt middag där och sen hem till V igen och spelade spel med Lisa och Jonte. Sov hos V och så for vi och handlade tidigt måndagmorgon innan jag for hem. Tog spontand cykeln till Kupan då och fyndade kläder, gick långrundan två gånger med Annie, färgade fransar och bryn på Christin och Britt sen for jag till gymmet. Shit alltså... Var igång hela förra helgen. Den här helgen (och veckan) har varit liiite lugnare. For och åt med Jobbet i onsdags och en APT-föreläsning på havsbadet stod på torsdagens schema. Annars har jag bara gått promenader, både själv och med kompisar... Och gymmat. Den här helgen har jag spelat kubb med Linn och Sarorna, gått ut och gått med Lisa och Erica, varit en sväng på kupan och snart ska jag till Linn och klippa håret och därefter ska jag färga hennes fransar. Åter till jobb imorgon. Jävlar vilket inlägg det blev nu. Härligt marre. 
    
 
    
 
   
 
    
   
 
    
 
    
 
    
 
    
 
    
 
    
 
    
 
    

Lyckan att jag fått fortsatt vik-tjänst efter sommaren


MmmmStrömlida


.


7 maj?!


Hjärta

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gott nytt vår

Följde med V och hans kompisar till Lule i lördags. 12 glada pers skulle till trampolincenter nämligen. När vi kom dit var det fullt med barn där så vi drog till Olles före och drack drinkar/öl och såg på hockey och därefter for vi tillbaka då folkmassan lagt sig. Då var vi nästan ensamma där och var så jäkla kul! Efter det åt vi middag på bastard burgers innan vi for hem igen. Firade valborg med mina tjejer hemma hos mig. Blev ingen utgång men vi hade det jättekul ändå. Förfesterna är ändå det roligaste! Tog det lugnt i fredags och spelade (bästa) Outlast 2 med V. En bra start på våren även fast vädret har varit skit i helgen ;-)
Har satt in en peach hårfärg som håller i tre tvättar också. Helgent till ära. Diggar den ändå lite. 
 
   
 
   
 
   
 
 
   
 
   
 
   
 
 
                                                             1000 egos med blått vin 
   
 
   
   
    
 
              
 
                           
 
   
 
   
 
   
 
   
 
              

RSS 2.0