Våren kommer. VÅREN KOMMER. Älskar att snön smälter och att solen skiner längre om dagarna. Älskar att klockan har ställts fram till "sommartid".
Några bilder från jag vet inte när. De flesta från förra helgen. Pojkvännen skämde bort mig med hotell, show och mat i Lule. Vi hade det väldigt bra! ♥
 
 
                       
 
    
                   
 
     
 
     
 
      
    
               
 
               
 
     
 
      
 
      
      

När Jesus besökte mitt öra

Vet ni att det hände faktiskt idag. Jag stod ute i solskenet och det kändes helt från ingenstans som att någon började gå i mitt öra (som små fotsteg) och så snärta det till och *vipps* så släppte locket i örat som jag haft i snart tre veckor och jag kunde höra igen. Tittade lite belåten upp mot himlen och ba "tack". Thank you lord. Jag tror stenhårt på att lilla Jesus Christ, the son of god var den som gick där inne. Kom och heala mig liksom. 
Trodde föresten i början av veckan att mitt vänstra öra höll på att bli drabbad av inflamation nummer två. Men det har också vänt och idag mår jag oförskämt bra. Lite kvällsfeber dagen till ära dock... säkert pga stess. Tänker inte ligga hemma och vara sjuk IGEN?! Nu får det vara nog. Treo elr Ipren I will go for it och jobba ändå. Inte länge till helg nu ♥ 
 
 
 

Lite sånt och lite sånt

Några bilder från förrförra helgen och från förra helgen. Här är jag då dålig med bilder men så kan det gå. Föresten. Trycket i örat har lättat nu så jag känner mig fri som männska. Är fortfarande halvdöv men jag känner att jag kan acceptera det för nuet. Är så glad att slippa ha ont.
 
 
     
 
                         
 
              
 
                         
 
 
   '
 
   
 
    
 
                
 
   
 
 
   
 
               
 
 
 
                 
Den här bilden är pure gold. Den gör mig lite sådär väldigt glad i själen liksom. När jag visade Viktor den så skrattade han och sa "usch... ta bort den". Men va?! Alltså man måste ju ha förståelsen. Hur skulle du se ut i den här vinkeln egentligen, kämpandes i starkt solsken utan solglasögon och samtidigt skjutsa runt en gris på en gneten spark ute på pite nördfjärdens isbana? Lite så tänker jag då.  

Men kul hade vi. Lisa och Jonte var också med.  
 

Aj som fan

Efter min dunderförkylning som jag inte gnällt om i bloggen så ska jag gnälla över vad som hände sen. Sitter nu här med örondroppar och den starkaste antibiotika-kuren efter att doktorn noterat att jag har öroninflammation, hörselgångsexem, två vaxproppar och instängd vätska i mellanörat. Den här smärtan är bland det värsta jag varit med om. Är svullen i och runt örat, ner mot käken och upp till tinningen. Kan inte äta. Kan inte sova. Bara sitter i soffan dag ut och dag in och gråter av ren pain. Som att någon karvar med en kniv i örat på mig. Ipren hjälper ett par timmar men sedan är hela den onda karusellen tillbaka. Jag lever för ipren just nu. Snart har det gått fem dygn. Började som ett lock i örat förra helgen och blev halvdöv och sen vet ni ju resten då. Hoppas hoppas hoppas detta släpper snart. Jag blir tokig.

Happy b-day ❤️


RSS 2.0