Weekend

   
 
   
 
   
 
    
 
   
 
    
 
   
 
   
   
 
   

Behövligt


Utvecklar social fobi

Ja men hejhej. Det är kul att ha hund. Det är däremot inte kul att försöka få hundvakt och att stressa på jobbrasten för att Annie ska få skita. Men det finns en annan sak som inte heller är kul med att vara hundägare. Nämligen andra hundägare. Jag har typ blivit ofrivilligt "tjenis tjenis" med nästan alla hundägare i mitt område. Som att det står skrivet i allas pannor "Du har en hund. Jag har en hund. Låt oss stå och kallprata och låta hundarna trassla in sig i kopplet och sniffa varandra i röven". 

Gud nåde mig på senaste har jag blivit så less. Har börjat utveckla en lättare variant av social fobi inför promenader liksom. Är jag påväg att möta en hund i parken under en prom så vänder jag mig om med Annie för att slippa mötas. Jag lyssnar på poddar när jag går ut och går. Jag har lite extra tempo... de lilla jag lyckas åstadkomma utav min förmåga. Utstrålar verkligen ingen pratglädje i den stunden meeeeeen. 

Inte för att vara den som är den som är den men det är så. 

Igår började jag jobba 6:30 så fick sluta tidigt. Skönt att göra det på en fredag. Var med Viktor ett tag på kvällen. Vi har börjat spela det nya Resident Evil (7an) och sablar så bra det är. Som "outlast" fast bättre story. Grafiken är otrolig och vissa gånger skriker jag rakt ut i stolen i panik❤️Jag spelade första kapitlet men nu har Vikkan fått ta över... för jag är för dålig. Har inget lokalsinne i varken spel eller verklighet så springer bara omkring och yrar/blir dödad. Ett klurigt, läskigt och spännande spel. Love.

Ikväll blir det inflyttningsfest hos fina Ida!🎉😍

Torsdag

    
                                                   borde rensa korgar 
 
 
    
                                                 Mysmiddag med Linnea och Ida 
 
 
    
 
    
 
    
                                                             Visar upp en liten bo 

Rose blonde hair

    
 
 
    
 
    

<3

Vi har firat alls hjärtans dag med röda popcorn och hjärtformade kakor på förskolan, gjort teater, pysslat och målat en vänskapstavla. Vi har det mysigt vi ❤️ 
Rose blond

Fotar jag med blixt som på bilden nedan kommer färgen fram... men utan blixt ser jag nästan ingen skillnad. Färgen finns där och skiftar när jag rör om i håret men hade velat ha ett starkare resultat. Lite besviken men är nöjd ändå. Tror den tar mer på riktigt ljust hår. Nåja nåja nåja.Ikväll testar jag denna


Hjärta

Här hittar jag alltid henne numera när jag kommer hem på rasten. 

Ett litet hjärta! 


Helgen

Och *swiiish* så var helgen över och åter igen en lååång måndag med jobb. Dagen har varit toppen ändå. Barnen är riktiga glädjespridare och likaså mina kollegor. I lördags var jag och såg Revyn med Erica och var med på deras efterpartaj. Hade en kanonkväll och maten som serverades efteråt var så himla god. Hade lust att stoppa ner käk i väskan och ta hem, haha.. Så gott var det!! Sovit hos Vikkan hela helgen och klev upp (lite) tidigare söndagen för att sparka med Linn på isen. Kände oss lite duktiga, lite friluftsmänniska, lite spirit sådär. Var faktiskt väldigt rogivande. Sen lite träning på det. För det känns i låren idag nämligen. Jag och Vikkan for till Erica och Chrille under kvällen för att mysfira lite att Erica fyllt år. Hon bjöd på perfekta japp-muffins (glutenfria dessutom)♥ Senare drog jag och Vikkan på coop och handlade och därefter hade jag lite tele-talk med älli innan sängdags.
 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
                
 
   
 
        
 
                       
 
   
 
                       
 
        
 
               
 
    
Alltså dessa hårfärger som kommit in på coop!♥ Är så sugen på att testa!! Färgerna på den nedre raden är sådan färger som går ur efter tre tvättar bara. Det känns safe att testa då. Jag kommer prova det här.

När mamma är givmild på PMU


Det här inlägget är för dig Zara

När ingen annan ser. När ingen annan vill. När allt känns tomt. Då finns Zara här och kikar in på min blogg. Ensam börjar hon bli här. Mina läsare börjar ge upp mig. Det här inlägget är för dig Zara som fortfarande känner hopp. Mitt liv rullar på. Jag jobbar på bästa förskolan såklart, går ut och går och äter mycket mat. Kommer för nuet inte på så mycket intressant som har hänt. Mamma har tvingat mig att köpa nya vinterskor och jag hade en dag då jag tvättade fyra tvättar. Förra helgen var jag med Lisa på Backen och fikade på trend men det var inge gott där. Sen har jag prommat med Linn, Marika och med Erica, pratat mycket med älli i tele, ätit ute med jobbet och såklart varit på PMU med mamma. För inte glömma att jag ägnat tid åt min pojkvän också. Igår var jag på bio med Erica, Emmy och Chrille och såg nya fifty shades. Den var helt okej men inte alls den typ av film jag helst ser. Blir lite för mycket love för lilla jag. Titanic är nog den ända riktiga romantiska film jag kan se och verkligen få känna lite känslomässig hype kring. Synd jag redan sett den 1000 gånger. Eller "The white masai". Kommer alltid älska den, även fast det gör ont i hjärtat att se den... Men den är så himla bra! Vars är alla spännande thrillers, verklighetsbaserade tunga draman och obehagliga rysare. Vill ha meeeeer ♥ 
Ska duscha nu och göra mig klar för Revyn ikväll med Erica, sen lite efterparty på det. Tror kvällen kommer bli rolig! Imorgon ska jag och Linn sparka loss på isen. Hoppas det är soligt och fint ute. Ciaoo!! 
 
 
   
                                                                Älsklings bo
 
   
     
 
    
 
               
 
               
 
   
 
 
   
                                                         Bästa läppstiftet från H&M 
 
 
   
                                   Nystädad lägga är det bästa 
 
 
                        
En femårings konst. Helt ärligt blir det ju faktiskt riktigt snygga målningar det dom skapar! Det finns säkert många vuxna som målar sånt här professionellt och säljer för flera tusen. Och detta har ett barn målat ihop på 20 minuter. Visst ser det ut lite som ett assface? ♥♥ Inte för att vara den som är den som är den! Jag tycker den blev så fin, därför jag fotade av den liksom.
 
    
 
   
 
    
 
 
               
 
 
 
   
 
   
                                                                 från förrförra helgen

RSS 2.0