V

Ikväll känner jag mig sådär cheesy så snälla ni, ta fram kräkpåsarna!

Det slog mig idag när han skjutsade hem mig och vi sa ”jag älskar dig” i mun på varandra och båda skiner upp i ett fett smile varpå jag kliver ut ur bilen och ler hela vägen upp till lägenheten. Fan alltså. Jag älskar verkligen den här mannen. Nu har vi träffats i över ett år och för varje månad känns det bättre och bättre. Mer rätt. Och trots allt har inget varit en dans på rosor hela vägen såsom jag önskar att det kunde varit. Ni vet kärlek i första ögonkastet har inte varit vår grej. Men allt ska inte vara lätt har jag hört. Det är inte så för alla. Inte för oss. Stundtals har det varit så jobbigt att jag seriöst funderat över vad vi håller på med. Vi har båda haft svårt för att lära känna och släppa in varandra och vi har tvivlat, ångrat, sårat och inte varit säkra. Jag har på något sätt ändå alltid legat ett steg före honom känslomässigt men på senaste kan jag slappna av och känna att vi nu under denna knaggliga väg äntligen står på samma nivå. Och det har varit värt allt.
Jag är så tacksam över att jag mött den här människan, som skrattar åt alla mina dåliga skämt, som lyssnar på mina sjuka historier, som tålmodigt står och väntar vid dörren när vi ska bort då jag aldrig kan bli klar i tid, som håller om mig varje gång tills jag somnat innan han själv vänder sig för att han vet att jag vill ligga nära (han måste ligga på mage för att kunna somna själv). När vi kan dega i sängen i timmar och prata om allt och skita i serierna på tv:n. När han håller om mig, pussar mig på pannan, masserar min stela rygg och allt annat fint han gör. Att han ler v-a-r-j-e gång vi ser på varandra. Har aldrig stött på någon så glad och någon som har så nära till skratt. Att vi är exakt lika störda gällande både humor och i beteende. Jag kan vara 100% mig själv med honom och vet att han uppskattar varenda liten del av den jag är och det betyder så mycket.
I förrgår sa han - Jag saknar dig när du inte är här och känner mig alltid glad när jag är med dig… Du gör mig lycklig. Den meningen. Kärlek. Min fina pojkvän! 

Viktor ♥

 

(hoppas ingen spydde ;)    

 
      
 

Kommentarer
Postat av: Erica

Men så fint skrivet <3

2016-09-20 @ 08:37:59
URL: http://ericasjogren.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0