bobo

    
 
    
 
    
 
    

Nystädat

Just nu har jag städat i hela lägenheten och tycker ändå det ser stökigt ut. Jag har typ fyra olika inredningsstilar i mitt vardagsrum och jag älskar alla mina grejer men allt tillsammans blir bara så... Fel? Har varken ork eller pengar för att få till det som jag egentligen vill ha det så det får vara som det är för nuet. Men en dag då jäklar. 


Vuxenbebis

Redo för sängen i min helkroppsdräkt även kallad OP inom vissa kretser. Ätit middag med Viktor och sedan for vi och handlade. Pratade med Linnea i tele medan jag gick den långa kvällsrundan med Annie. Har därefter hunnit duscha och startat en diskmaskin för så produktiv är jag. Öppning på föris imorn 6:00 så nu är det bara att sussa kudde! 

Måndag

Trött som fan som vanligt och jobbade mellan 7:45-16:15. De kommande dagarna blir värre då jag börjar 6:30 imorgon och har öppning på förskolan 6:00 onsdag. HÄRDA!!
Gått promenad med Linn ikväll och ser i trappen upp till lägenheten att det hänger små bruna kluttar i Annies päls. När jag går igenom pälsen hemma hittar jag inte en, inte två utan TRE slemmiga sniglar va i he****?! Nä nu. Så kan det gå. Alla hundar gick på en mysig promme förutom Annie för hon tog hem flera snigelslammi. Woooooh a little jååååk. 
 

Dumpstraren

Såg den här gamla stolen i en kontainer utanför läggan ikv. Bara att klättra och håva in. Den är sönder under så går inte att sitta på, men funkar svinbra som prydnad! 
 

Lilla tidsresan

     
                                               Liten gris kryper fram ur soffan
 
 
     
                                                      En fin mamma med sin lilla gris-bebis
 
 
     
                            Den här minen kör jag fortfarande med när jag blir sur. Nu och år 95. 
 
 
 
     
                                                                             Gris i badet
 
 
 
     
                                                     Daniel petar en liten gris på trynet
 
 
 
     
                                                                 En gris just chilling 
 
 
 
 
     
                                                                            Bff:s
 
 
     
                                                                     En arg gris
 
 
     
                                  Bästa mormor!!
 
 
    
      När jag och mamma hade nyinflyttat i en lägga på klubbgärdet och jag fick äntligen ett eget rum
 
 
 
     
                                          Från mitt 7-års kalas och Daniel är som Daniel är bäst...
 
 
     
                    Bröt armen precis innan sommarlovet och var svinsur under examen
 
 
       
                                                              Allvarlig tjej lirar Sims
 
    
                          Hade verkligen tyckt den här bilden varit hipp om jag inte vore så oskön.
 
 
 
      
                                   Tror vi spelade "Smoke on the Water" om jag minns rätt

Saknar dig

                
 

Helgen

Har typ inte tagit några bilder alls i helgen. Lite ovanligt!
Jag har varit med Viktor nästan hela helgen, for på fest hos Anders med Erica och Chrille lördagkväll dock och idag (söndag) tog jag cykeln till klubbis och var med Linnea. Börjar jobba 7:45 imorgon så ska försöka lägga mig i tid inatt.

   
 
 

❤️
Trädgården

Jobbat på favvo-föris idag och även imorgon och på torsdag. Inte varit där nu sedan juni men barnen kände igen mig. Fick kramar och se flera glada ansikten imorse när jag kom dit. Hela min dag var gjord! ❤️ 


V

Ikväll känner jag mig sådär cheesy så snälla ni, ta fram kräkpåsarna!

Det slog mig idag när han skjutsade hem mig och vi sa ”jag älskar dig” i mun på varandra och båda skiner upp i ett fett smile varpå jag kliver ut ur bilen och ler hela vägen upp till lägenheten. Fan alltså. Jag älskar verkligen den här mannen. Nu har vi träffats i över ett år och för varje månad känns det bättre och bättre. Mer rätt. Och trots allt har inget varit en dans på rosor hela vägen såsom jag önskar att det kunde varit. Ni vet kärlek i första ögonkastet har inte varit vår grej. Men allt ska inte vara lätt har jag hört. Det är inte så för alla. Inte för oss. Stundtals har det varit så jobbigt att jag seriöst funderat över vad vi håller på med. Vi har båda haft svårt för att lära känna och släppa in varandra och vi har tvivlat, ångrat, sårat och inte varit säkra. Jag har på något sätt ändå alltid legat ett steg före honom känslomässigt men på senaste kan jag slappna av och känna att vi nu under denna knaggliga väg äntligen står på samma nivå. Och det har varit värt allt.
Jag är så tacksam över att jag mött den här människan, som skrattar åt alla mina dåliga skämt, som lyssnar på mina sjuka historier, som tålmodigt står och väntar vid dörren när vi ska bort då jag aldrig kan bli klar i tid, som håller om mig varje gång tills jag somnat innan han själv vänder sig för att han vet att jag vill ligga nära (han måste ligga på mage för att kunna somna själv). När vi kan dega i sängen i timmar och prata om allt och skita i serierna på tv:n. När han håller om mig, pussar mig på pannan, masserar min stela rygg och allt annat fint han gör. Att han ler v-a-r-j-e gång vi ser på varandra. Har aldrig stött på någon så glad och någon som har så nära till skratt. Att vi är exakt lika störda gällande både humor och i beteende. Jag kan vara 100% mig själv med honom och vet att han uppskattar varenda liten del av den jag är och det betyder så mycket.
I förrgår sa han - Jag saknar dig när du inte är här och känner mig alltid glad när jag är med dig… Du gör mig lycklig. Den meningen. Kärlek. Min fina pojkvän! 

Viktor ♥

 

(hoppas ingen spydde ;)    

 
      
 

ND-filter

Kände att nej, kan inte fara till Island utan ett ND-filter till kameran! Månadens bästa köp. Hädanefter ska jag hålla hårt i mina pengar :-)
 
 
 
 
 
     
 
                       
 
     
                       Med ND-filter                                                                  Utan ND-filter
 

Helgen!

Fredag: Afterwork på Furu med Mr.V, Erica, Chrille och Martin sen for vi hem till V och mysdrack och spelade spel. Emmy och momme kom också dit! En jättekul kväll :-D

 

Lördag: Degade i sängen hos V innan jag pallade mig hem för att fixa mig inför Lisas födelsedagsfest! Så kul att få umgås med my girls igen! Var länge sen vi festade tsm. Linn körde den kvällen så följde med henne och skjutsade fyllosarna på krogen sen for hon och jag och körde runt innan vi åt lite nattmat på max med V. Sov hos honom sen och pysslade på med ansiktsmasker osv. Myspys!
 
Söndag: V;s lillebror har köpt en liten stuga nästan vid Renön så vi åkte dit och fikade med deras familj. Jättefin och trevlig dag. Fanns mycket gamla saker kvar från gubben som bott i stugan tidigare, typ PT-tidningar från 1975?! Vilken sparare. 
Var med Linnea ett tag sen och hämtade Annie, for därefter tillbaka till V för att beställa hem ett ND-filter till systemkameran. 
Idag (måndag) är jag ledig men jobbar på favoritförskolan imorn. Lunchat med V sen for vi och handlade. Ska städa nu och promma med Annie efteråt :-) 
 
 
                    
 
                                
 
                                  
   
   
                       
   
   
     

15 november vi läääängtar!!

Dags att med Linn upptäcka en liten del av världen! 
 
 

Mirror mirror

     
 
      
 
     
 
     
       
     
     

<3
Måndag
LoLMen helvete
Bilder

Några bilder på lite av vad som hänt sedan jag bloggade senast..
 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
        
   
 
    
 
    
    
 
    
    
 
    
 
    
 
                  
 
    
 
     
 
   
 
     
 
   
 
   

Just nuMen niceRSS 2.0