Haha kolla fräna småisar ändå typ

             
 

Veckor

Men hallåhej! Här var det ett tag sedan jag var och bloggade. 
 
Tjollahopp och inte är det mycket som händer. Jobbat ca två månader nu på min absoluta favoritförskola och fått veta att jag blir kvar där terminen ut och jag är sååå glad men samtidigt har jag lite inre stress att ha skolan knackandes bakom ryggen. Vet inte hur jag kommer orka när det väl är dags att börja om och nu är jag så bekväm med jobb och dagsshema att jag inte vet hur jag ska plugga på universitetet igen. Hur gör man? Haha... Dom säger ju att man inte ska sträva mot sitt förflutna utan bara sträva mot sin framtid. Men what to do när mitt förflutna bara stalkar upp mig hela tiden? En tanke. 
Livet går upp och ner. Vissa dagar är jag jätteglad, andra... Inte så glad. Blir lätt stressad och lätt irriterad. Känner mig i obalans just nu och distanserar mig helst från det mesta utöver mitt jobb. Som att jag använder upp min energi och glädje där och när jag kommer hem är jag helt slut.
Längtar bort som satan och Islandsresan med Linn närmar sig ❤️ 
Har inte hänt så mycket på senaste alltså.., Jobbar under vardagarna som sagt och när jag kommer hem är det att det allt som oftast blir en pn och promme med Annie, gymmar vissa kvällar, äter middag sedan sitter jag vid datan tills jag inte orkar längre och går och lägger mig. På helgerna är jag med pojkvän och kompisar. Har blivit några kalasanden tillsammans och myskvällar framför någon bra film, köpt massor av mysiga höst och vinterplagg på PMU och Kupan. Har typ en helt "ny" garderob liksom.  Billigt och bra. 
Jo.. Så fick jag feber en dag utan förvarning. Vaknade upp en morgon med värk i ryggen sedan blev det värre under dagen. Vaknade under den natten och tempade 38,6. Jahaja bara att vara hemma och tycka lite synd om sig själv. Snopet då jag inte känt mig förkyld eller liknande utöver det. 
Har haft en heldag med Erica i lule tsm med Sophie och Nicke. Fyndade nya byxor och en piteå-tavla. Idag (söndag) har jag storstädat utav helleskotta och varit sjukt ambitiös. Puss gurkor ... nu orkar jag inte skriva mer. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hemma på kvällsfika hos en arbetskollega ♥
 
Ett PMU-fynd
 
Alltså bästa bästa bästa
 
 
 
 
 
 
 
 
Storloppis i Lule. Man ser inte alla saker för det var så smockat med folk
 
 
 
 
 
 
 
Älskar denna färg på "mina" naglar ;) 
 
Vad stess gör med min hy
 
Mumsmat i Lule 
 

Några bilder

Gick igenom min bildmapp på datorn och tänkte köra en liten skrivrunda om några av mina foton, varför jag gillar dem elr lite fakta bakom... Lite tidsfördriv såhär på kvällskvisten! ♥ Blandat från 2011-2016.  
 
 
    
    
Sophie och Tom på balen 2014. Diggar bilderna eftersom de är spontana och roliga och inte "uppställda" såsom många balbilder blir
 
 
     
Från en dag i London. När man turistar och fotar något så vanligt som London eye så är det roligare att göra bilden mer till "sin egen" 
 
 
 
    
Den här bilden har jag endast kvar för att den blev nyckeln till mitt MVG i foto B, som jag nu i efterhand kan tycka jag inte förtjänade då... Jag menar kolla bara.. Fyra feta fåglar i siluett. Väldigt sorligt ;-) 
 
 
 
    
Denna bild är så fin. Mamma som håller mormor i handen på sjukhuset (2012). Dagen efter lämnade hon oss. Kommer ihåg att jag tog den här bilden som en absolut sista bild, att det var den sista bilden på mormor någonsin och jag ville inte att den skulle visa hur sjuk hon var, utan mer det stöd hon hade av oss och att vi fanns där ♥
 
 
 
 
     
Gillar denna bild för att den är lite power. Dels för att bruden var så självsäker och ball men också då den är tagen underifrån. Inte med min mening dock då jag satt på en stol nedanför scenen med 160 andra, haha.
 
 
 
     
Dessa två bilder är ju nytagna från helgen men tycker de är värda att vara med här också eftersom Wille har rätta looken.. Blev riktigt fräna pics! 
 
 
 
 
    
                                             För att hon är den sötaste som finns♥
 
 
 
                               
                            
En bild på mah ex bf en vårdag kommer inte ihåg när... Det var den här bilden som fick mig att börja träna på hur man kan knåpa med olika svartvita effekter, skuggor osv, leka med ljusstyrka m.m. Efterbehandling alltså.
"J" var alltid så snäll och ställde upp för mig när jag drog fram kameran 24/7, haha :-) 
 
 
     
                                                              För att Linnea blev sjukt cool här! 
 
 
 
    
                                           Alltså Emmys ögon... Visst drunknar man lite?!
 
 
 
     
Älskar den här bilden. Från Sophies studentdag då hon möter sin familj och vänner efter sitt utspring med klassen. Älskar bilden för att den är äkta och genuin. Glädjen♥
 
 
 
    
                                                                   Samma med denna bild...
 
      
                                                                      ... Och den här♥
 
     
     
                                                  ........... Och dom här också, haha ♥
 
 
 
 
 
        
                                        För att det är Loreen i egen hög person och jag var där!
 
 
     
     
Om jag inte minns fel nu så var Martin minst nöjd med dem här bilderna på sig själv från våran photoshoot i våras medan jag tycker tvärtom. Dessa två är också mer spontana än uppställda vilket jag gillar mer 
 
 
 
    
                                   För att ljuset är magiskt ♥ Var verkligen en perfekt kväll för foto 

Photoshoot: William

Foto och efterbehandling: Jag
Modell: Wille! 
.
.
.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TB

 
 
      
En bild från 2009. Hade precis slutat med raklugg och kammade över hår på sidan och satte fast med klämmor och använde en burk hårspray för att hålla snedluggen på plats. Kommer ihåg jag la upp den här bilden på både Bilddagboken, Emocore, Kamrat och typ msn. Min fovvobild = Tyckte jag var så cute ♥
Vars är min överläpp och ögonbryn? Humm
 

Tumblr


Falleh<3

     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
     
     
     
 
     
     
 

En kväll i juli
Tisdag

Hallåhej! 
Men här händer det inte mycket. Går runt i vanlig ordning och drar mig i håret, känner det tjocka mjuka i längderna såattsäga. Magiskt. Jag var ledig idag från jobbet för att vara på ltu och ha möte med syon. Som den lilla bebis-vuxna människa jag är hade jag med mammsen som ett extra öra för att hålla koll på all jäkla jobbiga info och struktur. Börjar äntligen efter ett år hamna lite lätt på rätt väg nu. I slutet av mars är jag nog tillbaka på universitetet igen, men denna gång på distans. 

Finns en film med Micke P och Lena som jag både ser och även lyssnar på via Youtube om och om och om igen. Skojar inte jag har nog på riktigt sett filmen typ vadå? 25 gånger på tre år? (stort LOL). Och hör här då. Det är ingen speciellt megabra film egentligen. Den är faktiskt deprimerande men väldigt intressant tho. En riktig sad pratfilm rakt igenom. Handlar om två par (och det är dessutom de enda karaktärerna i hela filmen, och man får bara se dem i deras lägenheter). Paren har varit gifta kring 20år och männen pratar av sig om sina äktenskapsprobelm med varandra och kvinnorna pratar ut med varandre om sina... Men i helhet är alla nöjda med tillvaron ändå (typ). I den ena relationen är det mannen som egentligen aldrig ville skaffa barn men hans fru slutade med p-piller i smyg och blev gravid ändå. I den andra relationen är det kvinnan som aldrig ville ha barn och har ljugit för sin man under många år att hon inte kan få barn (fast egentligen kan hon bli med barn medicinskt). Under en av deras otaliga parmiddagar berättar Micke P:s karaktär (Lars) att hans kollega på jobbet varit otrogen mot sin fru och paren börjar då resonera om otrohet. Lars fru har dock förståelse för hans kollegas val vilket gör situationen väldigt stel och Lars blir livrädd att hans fru ska bedra honom... Men ändå är det han själv som tillslut inleder en affär bakom hennes rygg.
Kort och gott handlar filmen om att man kan snacka känslolöst och ha många åsikter om andras livssituationer. Men vad händer egentligen när du själv blir drabbad?
Just saaaayyying! 
Så nu rullar den filmen i lurarna medan jag tvättar kläder. Whats wrong with me? Why? Liksom why? 
 
 

Dayyyiimm

     
Ni vet när man står och pillar sin karl i håret och inser att daaaamn maan han ska ju spara ut det så man kan köra manbun fullt ut deluxe liksom! Vem var du innan denna frilla? Vem var du liksom? 
 
Så är det ännu en söndag. Ska snart hämna Annie hos Linnea sen gå ut och gå med Linn! Börjar inte jobbet förens 8:30 imorgon så kan vara uppe lite längre. Känns som sovmorgon för har haft väldigt många 6;30 pass osv på senaste. Whopp cioaaa
 

+

Guuud så skönt det är att kamma håret och det är så mjukt och tjockt och slipper allt rassel och tjorv! Den känslan. Tack Linn du är bäst! Det är tur att en av ens närmaste vänner är frisör ❤️ 
Var på inflyttnigsfest/födelsedagsfest igårkväll med Viktor och Martin m.fl hos Marcus (masken, mas, Åström) ja kärt barn har tydligen många namn. Hade en kul kväll. 
Sovit länge idag och ikväll ska jag ut och äta med Viktor och hans familjia. Tänkte gå promme med Annie nu medan det fortfarande är ljust ute:-) cioa pepz! 

 

Lite egos för mitt hår!

    
 
   
   

+

Jobbat i veckan och nu tar jag (typ) helg. Dagarna går fort och helgerna ännu snabbare. På en blinkning sitter väl jag och Linn på planet till Island. 15 november (längtar så)!❤️ 
Jobbar i vanlig ordning på min favoritförskola och blir kvar där till den 27 oktober sedan får jag se om jag blir där ännu längre. Möjligheten finns. Så skönt också att förskolan bara ligger några hyreshus bort. Tar ca 2min på cykel vilket är perfekt då jag hinner hem på rasterna och gå ut med Annie och slipper tjorva med hundvakt osv. Så himla skönt!
Har inte hänt så mycket annat. Kommer lägga upp bilder imorgon och visa hur håret blev! 2dm klipptes av och nu är mitt hår tjockt och megafresh. Har även satt i en kall askblond färg. 
Igår satt jag på Nodo och fikade med några från min avdelning där jag jobbar, för att lära känna varandra lite bättre osv. Tog cykeln till coop därefter och kvällshandlade nödvändiga och inte så nödvändiga saker, typ godis. Men sköljmedel för 15kr (det ni) ✋ ... Just ja... Målet för handlandet var egentligen att köpa bryggkaffe. Vad tror ni jag glömde köpa? *suck* 

Veckans art. Några av barnen har fått sätta handavtryck på en stor kanvastavla som vi sedan ska ge som present till det nybyggda ålderdomshemmet som hade invigning förra veckan :-) 

Hundparty

Under dagens rastning hamnade vi på ett hundparty i parken! Ikväll blev det klippt!
RSS 2.0