!! :* ?!??

Hellooo!! 
Börjar bli lika dålig som Linn på att uppdatera bloggen. Drar ut på det så länge att jag därefter glömmer bort vad jag ens har gjort och så står jag där utan någon koll på vad jag ska skriva. Jag har hunnit se bio, inte en utan två gånger. Woow. Jag jobbar alla vardagar utom måndag och försöker vila upp mig på helgerna men känner att jag aldrig kommer till ro ändå. Är småförkyld till och från men inget bröt ut till något värre i alla fall! 
Ibland kan jag faktiskt vakna på morgonen och känna att "Fan så jobbigt att kliva upp... Att gå till jobbet". Men sen glädjen jag känner under dagen när jag väl är där. Jag säger bara det. Att jobba med barn är så roligt!! Det dom säger. Saker dom gör. Alla kramar. När jag fick hem klassfotot för ett par månader sedan där jag sitter med som en pedagog. Jag är typ där nu?! Det är jag som är "fröken" liksom. Jag är den där glada töntiga vuxna människan på bilden med kollegor och med barnen. Rusade ner till mamma den dagen jag fick hem bilden och ba -kolla mamma det här är "mina" kids! ❤️ 
Har fotot på kylskåpet hemma :-) Jag trivs verkligen på mitt jobb och inom yrket även fast det är väldigt stressigt mellan varven och man är helt slut efter veckan... Ändå värt det! 

Igår var den dagen jag levt 22 jordsnurr. Jag är 22år nu. Någonstans mellan ungdom och vuxen... Ish? Jag känner mig fortfarande som 18 nämligen och skulle kunna behålla den känslan. Ibland känner jag mig som 40. Så min mognad är lite ambivalent just nu. 
Hade en mysig gårdag. Under dygnets ljusa timmar var jag dock skitsur. Sov hos Viktor natten till min födelsedag och han tog ledigt från jobbet så vi kunde hitta på något ihop och fira mig. Jag kliver upp tidigare för att gå hem och städa i min lägga eftersom släkten skulle komma under kvällen. Säger till honom innan jag far att det inte lär ta mer än cirka två timmar. Han somnar om därefter och jag går hem och börjar. När jag blev klar väntade jag in honom. Hern har ljudlöst på mobilen och går inte att nå. Mitt humör sjunker till botten men stannar envist hemma. Varför sover karln än (vi ska ju på stan för i he****?!)
17:30 hör han av sig och berättar att han vaknat och jag trycker upp ett sanningens ord i äkta girlstyle anda.. Visade sig sen att vi misstolkat varandra och han trodde jag skulle komma tillbaka efter att jag städat och väcka honom och att vi sen då skulle fara iväg därifrån... medan jag trodde han skulle komma till mig efter två timmar och att vi skulle fara från mig. Pyttsan. Han och jag i ett nötskal ;-) lel. 15min senare står han bakom min dörr med blommor, choklad och tårta (mitt humör vände tillbaka) och han jbah "förlåååt jag tolkade så fel!!! Vi tar igen det till helgen" , bah luuugnt mannen jag älskar dig ändå men satan alltså... Så på lördag myser vi stan deluxe och kommer få en vardagsrumsmatta jag kollat in och pratat om. Påtal om mattan så är den nyckeln till hur sjukt mycket jag vill ändra om i mitt vardagsrum. Har redan nu börjat byta ut lite grejer men det är en bra bit kvar innan jag kan känna mig nöjd. Mattan kommer göra mycket för vardagsrummet tror jag iaf. Blir bra det här! ❤️ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0