Interners (ingen förstår)
Lördagen

Hej peps!
Har väntat en halv evighet på att få inta soffläge idag. Nu äntligen. Hunden är rastad och läggan är fin igen. Hade en rolig lördag. Blev bjuden på middag med släkten hemma hos mamma, sen vidare med alla till Nolia där jag mötte upp Erica för att se Revyn. Senare kom Linnea till mig och vi flängde runt i sista minuten innan vi for vidare till Kittel. Träffade många jag kände och blah blah blah. Jag och Linnea gick efteråt hem till mig en stund sen gick vi till Max med amigos för att äta (ja iofs vad gör man annars på Max...)
 
Bytte kläder tusen gånger igår.... Stört. Stört på såhär många selfies också, lol. Har samma mimik på alla bilder (lite mah selfieface liksom). 
 
Egentligen behöver jag inte lägga ut åtta selfies i ett blogginlägg men vill på riktigt känna mig värdig alla pekningar i pekleken då frågan "vem tar mest bilder på sig själv" kommer upp. 
    
                            
 
     
      
      
 
                     
                      
 
         
        "Varför kom du ens hit?" "Jag gick fel" .................

❤️Jag dödade ett liv idag

Måste få skriva av mig angående akvarietömningen. Det var ju en fisk kvar som levde och jag hade ett långt samtal med Linnea om hur fisken skulle avlivas. Kände mig som bödeln. Vars är Lisa när jag behöver henne som mest?! (Hon spolade ju bort Kersin och Orvar). Att meta på sommaren och få upp en abborre känns som en fis i rymden jämfört med att ta död på en dammsugarfisk. Dessutom är/var jag rädd för den där fisken. Den är/var sjukt läskig. Köpte den enbart för att den skulle suga upp alger på rutan så jag inte behövde städa så ofta. Hört att det är djurplågeri att spola bort fiskar i toan då de oftast överlever spolningen och därefter plågas flera dagar i kloakvattnet. Men hur fan ska man göra då?! Cutta av skallen med kökskniven? Lägga den på golvet och låta den självdö? Lägga den i kokande vatten?! Det är ju djurplågeri vilket som och I ain't doing that shit. Vet ni hur det slutade då? Herregud tur jag inte är bloggkändis för hade fått så mycket hat *löpsedlar fulla stan*..... Jag kastade fisksatan utför ballen i en snödriva. Tänkte att kylan ger hen en hjärtattak redan under fallet. Sen börjar jag typ gråta för jag fick så dåligt samvete!! Jag dödade ett liv idag. Hör ni hur det låter. Mamma kommer bli så besviken på mig. Hon hade en slags relation med den där fisken. Typ så att hon kunde dra fram soffpuffen till akvariumet och sitta där och prata med den. De hade ett band som jag inte förstod mig på och så får hon inte ens ta farväl...
Karman har redan straffat mig. Fick två sms en timma senare. Mobilen låter men inget meddelande kommer upp och man kan inte se från vem. Fattar ni?! Det är ju fisken som hemsöker mig. Det är därför jag inte kan se smset eftersom det är ett spök-sms :-( 

what have I done... 


Byebye akvarium

Där klockan står hade jag mitt akvarium förut. I tre år var det vi <3 

Förlåt

Jag vill be om ursäkt för mitt otroligt trista inlägg igår. Jag brukar inte vara så negativ i min blogg😏... Jag är en glad människa. Har tagit så mycket ansvar i veckan så var tvungen att få ut mitt femåriga gnälliga jag helt enkelt. Är så mogen nu att om vi skulle leka leken "säg det första du tänker på inom 1 sek" så skulle jag inte säga bajs och penis som man vanligtvis hade sagt under en sådan pressad situation. Jag skulle ist sagt perplex, marodera och kanske impertinent.
 
Är hemma och kurerar mig. Det står på min to do list att jag ska handla idag. Haha, and then i don't do it. Gangsteeeerrr
 
Tänkte lägga upp en ny bild på mitt sexy-face. Haha skoja. Försökte så väl men resulterade i tre duckface-bilder som inte är värdiga att publicera för allmänhetens beskådan. Tror detta med mina duckface-bilder beror på att jag aldrig var fjortis under högstadiet så tar igen förlorad tid nu. Jag valde ju att gå emo när jag var yngre. Var så tråkig. Då satt man ju bara hemma och var emo. Hängde på Kamrat.se och suktade efter (falska) snygga emoboys-profiler. Undrar idag hur många peddos jag haft kontakt med utan att ens veta om det. Inte så att man tog reda på om personen var real via snapchat på den tiden... Då hade det dock varit bättre att gå fjortis för där hände det ju saker på riktigt. Iaf vad jag hört. You know what im saaaiin.
 
 
Ni får en bild på mitt kök ist. Grattis. 

För två år sedan kände jag mig ekonomiskt oberoende....

.... Jag hade en hyra på bara 1500kr i månaden, fick mat hemma hos mamma varje dag, ingen hund, csn som rullade in och dessutom extrajobb på det. Levde lite hollywood fast mer pite-style. Inte så att jag kunde rajta iväg till USA en helg eller åka privatjet till skolan men jag kunde äta ute varje dag om jag ville, köpa kläder, smink och annat bullshit utan att känna *damn nu blev det eko i plånkan*. Nu sitter jag här med Linnea i tele och pratar om det är mer värt att köpa en tröja för 30kr på PMU eller toapapper för 14kr på Coop. I värsta fall kan man ju torka sig i röven med tröjan så går man pluss. Kan ju inte göra en tröja av toapapper liksom. Seriöst har ångest över att jag ska leva min fattigaste månad ever och jag har ingen sugar daddy. Hur prioriterar man?!!?? Kan inte sånt här är inte nog vuxen kan inte ta ansvar. Helt plötsligt sitter jag med räkningar från bredbandsbolaget, piteengeri, mycket högre hyra, hundförsäkringar osv och inser hur dyrt det är att leva. Nu har jag ändå bott i mina "nya" lägga i över sex månader. Så kom insikten for real.
Not ready for this and can't handle the fucking truth för fan.
 
Min mimik när jag skrev detta blogginlägg. Visar min riktiga känsla. Hoppas ingen blir avundsjuk på min selfie. (Kan inte hjälpa att jag föddes med bra gener. Sorry not sorry)
 
 
 
Hahahahah.... Mitt från ingenstans börjar jag tänka på filmen Sandor slash Ida när Ida och hennes kompisar sitter och deprimerar över livet och hennes vänner bah "Ah men du som är så snygg kommer ändå klara dig... Du kan ju bli modell typ" loooool.
Visste ni föresten att jag har lindriga anorexia tankar fast spegelvänt? Jag känner mig mindre fet efter ett mål på Max än då jag ätit en liten grov havre-macka med avokado på hemma. Så lol. Varför vill folk ens umgås med mig? Är så förkyld nu att snoret lagt sig runt min encephalon. Därför jag skriver sånt här.
Såatt.. eeeh.... nu vet ni. 

Torsdag

Peeeeepz! 
Förkylningen är värre och gick hem tidigare från jobbet idag eftersom jag hade feber. Lade mig i sängen så fort jag kom hem och sov ca fyra timmar. Ska äta middag med min kusin snart. Har jag inte feber imorgon så far jag ändå till jobbet. Alla barnen är ju mer eller mindre förkylda ändå så vad spelar det för roll... 
 
 

Onsdag

Stängde idag på förskolan och är så trött nu att jag inte vågar ta en nap. Tänk om jag inte hör min nap-väckare för att jag sover så djupt? 
När jag äter toffifee så skalar jag av chokladplätten som är på med tänderna innan jag börjar äta. Visst är det tokigt! *Man har så kul med toffifee*. Går för övrigt aldrig mer och nynnar på bra hits när jag är hemma. Numera är det "kalle anka satt på en planka" "lilla snigel" och "blinka lilla stjärna". Har också börjat höra bättre... Eller alltså jag hör inte bättre men jag hör allt. Kan höra flera saker samtidigt! Värsta superöron going grazzzyyy over here...
Det var på tiden att jag också skulle dra på mig förkylning nummer två. Halsen svider och näsan är igenpluggad. Det går inte!!! När ska jag bli imun mot det här? Borde gymma ikväll men nu är det tveksamt. Samtidigt vill jag så gärna fara dit och kämpa ändå. Erica skulle inte godkänna det här. "När man är sjuk ska man vila" hade hon sagt. Jaja ;-) Tisdag

Hej pepz!

*får höra att ett av barnen på förskolan ska få ett syskon och bah* 

-Men vad roligt Em**** när blir du storasyster då? 
-Eh........... När barnet kommer. 

Hahahaha jag blev så owned typ. Snopet. Var så ställd att jag helt enkelt valde att skita i följdfrågorna som "ah men jag menade när?? Mars? Sep? Till sommaren? " ;-)

Dagen har gått jättefort och det pga att jag började 06:30 imorse. Förmiddagarna flyger fram och slutade 15:00. Tagit det lugnt hemma och dessutom spätt på med lite härlig ångest över månadens lön som kommer vara lika liten som min nuvarande värdighet. Usch! 
Jobbade så lite i dec och nu när jag längre inte har csn.... Ah asså jag vill bara gå i graven ett tag. Lite jesus-stuk ... Vara död några dagar bara till nästa lön kommer. Tack. 
Ska äta middag nu (sent jag vet) och städa undan här hemma, gå ut och gå med Annie och därefter sova så jag orkar upp till jobbet imorgon. 

Vi firade Emelie i lördags!<3

Middag på golden med släkten sen vidare till Emelies födelsedagsfest! Hade en jättekul kväll :* 
                           

 
    
   
   
 
   
   
 
   
   Livet

Jobbar man på en småbarnsavdelning i förskola kommer du sitta i ett rum och känna att det luktar bajs. Så är det. Och sen måste man hitta den där fribajsarn bland kanske sju kidz typ. Så man går runt bland barnen och drar ut blöjan lite och kikar. Jag hittar tillslut den skyldige och SJÄLVKLART tappar jag en lösnagel i blöjhelvetet med bajs i när jag drar ut den. Mumlar för mig själv "ah här var det bajs" och en tant som jobbar med mig hör det och svarar "jag kan gå och byta blöja" 
-nä men det går bra jag kan byta! 
- nej Marita det behövs inte jag har nyss bytt på *** så jag byter. 
- jojo men jag vill byta....

Asså fatta pinsamt. Kändes ju mega barbie-style att jag går runt med lösnaglar och jobbar inom förskola liksom (ville inte berätta att det ligger en nagel i bajsblöjan som jag vill åt)..... Men det var ju lika pin att verka som värsta bajsblöj-fanet. Att jag fick det att låta som att "wohooo älskar att byta bajsblöjor ingen annan får göra det om jag finns där" *suck* 
Hittar min nagel iaf. Herregud så fresh hejn blev. 

Torsdag

(Bloggar som vanligt på min rast) 
Hej amigos. Jag är äckligt trött idag. Stängde på förskolan 18:00 igår och började jobbet 7:00 idag... Och blev en sen kväll dessutom. Idag ska jag lägga mig i tid och kötta sönder mig på gymmet så jag har 0 energi kvar. Borde ju somna som en stock då och vakna upp pigg imörrah. 
Min buttcrack i mungipan har börjat läka nu tack vare superdupermeganice-salvan jag fick av morsan. Tack!! Elr fick och fick.. Tror ni inte hon säger därefter "swisha mig 90kr" ah sure. Done. 


Några kidz bråkade för ett tag sedan. Anledningen: ingen ville ha den lilla bananen... Alla ville ha den stora liksom 😫 kändes så weird att senare sitta och förklara "storleken har ingen betydelse" lalalala.... 
#uppenbarligenmedföttattdetärstorabanazsomgäller..

Ons

Lol pepz... Jag har en buttcrack i mungipan. Jag må skriva ut det som att det vore en mysig grej med det här är bland det obehagligaste jag varit med om i hela mitt liv. Kan inte gapa, knapt äta. Det svider så fort jag öppnar munnen. Har typ aldrig haft munsår och sprickor i mungiporna kan man tydligen få när det är kallt ute. Detta har aldrig drabbat mig förut. Jag är ju norrlänning herre jises. Ska tåla sånt här... 
Ringde och gnällde om det inför mamma igår och hon kom förbi hos mig med en superdupermeganice salva (som man kan smörja buttcracks med på läppen) så det läker fortare. Skonar er alla nu och skiter i att lägga upp en närbild på min mun. Varsegöud. 


Btw kommer ni ihåg mitt inlägg för ett par veckor sedan som handlade om stickning? Så hittade jag den här bilden liksom. Hoppas jag blir såhär i framtiden typ.

Tisdag

Kafferast part 2 (yolo). 
Yes! Blev uppbokad på förskolan veckan ut. Skönt att veta vad man ska göra för dagen och inte behöva kliva upp och vänta in jobbförfrågningar. Då är det bäst med att bara kunna kliva upp och veta vars man ska och när. Jag behöver verkligen strukturen annars går jag crazzzy bitch. Trivs bra här. Det är en härlig barngrupp och förskolan sysslar med mycket aktiviteter osv. Dagarna går fort alltså! Slutar 16:00 idag och ska boka tvättstuga så fort jag kommer hem. 
Min fina "lillebror" Wille fyller 18år idag. Va i heeeeela :-( lillen, inte trodde jag han skulle växa upp men tydligen. För bara tre år sedan stod vi och skämta om att han börjar komma ikapp min längd på 176cm.... Nu är han typ 7cm längre än mig. Dude!


Bajs

-Maaaaarita...
-Ja? 
-Jag har gjort en teckning till dig 
-Åh kolla där! Vad är det för någonting? 
-Det är du och jag som två bajskorvar i en toalett  

Blev rörd på riktigt av det här! Det hade varit värre om hen bara gjort en bajskorv och sagt att det var jag. Men att både hen och jag fick vara bajskorvar i samma toa... Det är skitkul! Gullunge. Synd att teckning försvann därefter. Hade typ velat ta hem den och rama in/hänga upp i mitt badrum. Det är ju art!

Shit asså. Måste säga att jag bloggar bra nu, fast det blir ju som vanligt obetydliga inlägg men har färsta flowet.
Hämtat upp Annie hos mamma nyss och ska vila en stund. 
Btw... Hahaha trodde aldrig jag varit ett twilightfan men så hittade jag en gammal dagbok och haha... Där ser man.
"Han är min Jacob Black... Fast en sämre version"

Work

Kafferast nu (yolo!!!).... 
Jobbar i ny förskola idag och finns en chans att jag blir kvar där veckan ut. Det vore perfekt då det bara tar fem min att gå dit från mig (och det är en bra förskola). Är då säkrad idag och imorgon sen får vi se... 
Höll nästan inte på att ta mig upp imorse. Så jädra seg. Är ju inte förvånad.... Det är ju mig själv jag pratar om. 
Skulle egentligen till gymmet igår men fastnade i annat hela tiden och tappade tillslut motivationen. Gick ut och gick med Annie ist. Kommer nog gymma ikväll!

+

Hej pepz! 
Alltså ni kommer aldrig förstå hur oattraktiva mina kvällsmackor börjat bli. Om jag gått i skolan hade folk börjat fråga kökspersonalen"finns det mjukost?" efter att ha sett min macka liksom. Då hajjar ni. Har ingen smörgräns.... Fatta hur ohet jag är. Så mkt smör jag dööör. 
Haft en kul helg iaf! Har ett par blåmärken på låret och är lite stel i ryggen. Om Malin varit här så hade hon fått knäcka den. Donno what I did lix. 
Ska sova nu så jag tar mig upp sen.


Fredag

Hei pepz! 
Degat i soffan och börjat se Sex and the city igen. En sådan serie jag kan återkomma till hur många gånger som helst. Kommer ni ihåg då jag hela tiden bloggade om Andra Avenyn? Tyckte den var superb från början men insåg senare att det är en serie jag aldrig kommer se igen + att jag har typ 80 avsnitt kvar som jag inte ens sett. Den blev bara sämre och sämre.... Säsong 3 är ju skit. Handlar bara om jobb och att Kim sysslar med doping och blir arg på sin tjej hela tiden eftersom han blir störd i huvve liksom. Sen blir hans brud kär i en handikappad man som inte ens vill ha henne. Det enda han vill ha ut är att hon ska hjälpa honom ta livet av sig för att han är så sjukt deprimerad och för handikappad för att klara av det själv. Kan ju inte relatera något här. Spoilar lite men jag vet att ingen kommer bli sur på mig för vem ser ens på Andra Avenyn?! 
Under kvällen for jag på bio och såg "The forest" med Linn, Zara och Lisa. Den var bra men ville den skulle vara läskigare :-( Jag är en krigare. Behöver mer. 
For sedan hem till Lisa ett tag och så hem till my place igen! Dags att sova. 
Ciao!


Bildanalys


På tal om inget så dök den här bilden upp på instagram igår. Jag granskar den lite. Karln har bättre svank än vad jag har. Kan dock inte komma över tanken att detta ska framstå som en sexig bild... När det i själva verket ser ut som att hern kissar i sin egen tvättmaskin. 
Typiskt män..... Som att han beskådar sitt val av revirsättning. "Det här är min tvättmaskin" *suck*. 

Torsdag

Har en inre press att lägga upp minst en bild till varje inlägg jag skriver men har inget att lägga upp (därav nackspärrsbilden i förra blogginlägget) blir som så att jag lägger upp oldies då. 
Jobbade igår och nästan direkt efter jobbet gick jag till Nodo och satt några timmar med Marika och Jessica. Tog igen en hel del. Ladies and gents... Måste bikta mig. Haft en matlåda i micron sedan julafton som bara blir varmare och varmare. Nu är det svinhett liksom. På lördag ska jag käka. Jag har lekt med den här maten så hårt att jag inte känner igen mig själv... Jag brukar leka med maten men inte på den här nivån. Hur ska det gå?! Livet är spännande. Den här maträtten är spännande. Mkt kryddor.
 
Det tjorvade sig med jobb-bokning idag så sitter hemma nu. Funderar på att somna om ett tag och sen gå och gymma. Det eller ta ut Annie på en långpromenad. Ciaooo 

Är egentligen jävligt skön men blev osäker på min pose i det här sammanhanget och därför ser jag oskön ut. 


++

Borde egentligen sova snart för börjar jobba 8:00. Bara jag får mina sex timmar klarar jag dagen, hehe. 
Varit på gymmet och crossat. Lyssnar på musik samtidigt som jag ser tv. Gick verkligen inte att hålla fokus ikväll. Det var ett program på kunskapskanalen om en kille (en man) som skulle lära ut hur man surfar. Blev helt tagen, inte av att jag vill lära mig surfa men att han såg ut som någonting som blivit utpressat från guds skinkor. Rent mirakel. Snyggare än Josh Hartnett... Då jäklar. 
En pinsam grej på det. Fes på gymmet.  Har en fläkt bakom mig där jag står och trampar. Tamigfan fisen flög ju runt i rummet PRECIS NÄR DET KOMMER IN EN PERSON DÄR. Vem tränar ens 23:09 förutom jag? :-( 
Att jobba på förskola är det bästa som finns. Men det är inte det bästa för min kropp. Alltså jag äter hela tiden för att på förskola äter man typ hela tiden. Äter frukost hemma, kommer till förskolan och blir sugen på deras frukost så tar en macka där också. En timma efter är det fruktstund *tar en frukt*. En timma efter det är de lunch.... Äter mycket lunch (sen kafferast och fika). Därefter är det mellis. Äter ett par mackor. Slutar jobbet och kommer hem / äter middag och godis på det för att få upp min förlorade energi som jag lagt ut under dagen. Seriöst. Det går inte att låta bli jag lovar. Går runt och är jättemätt hela dagen. Min mage liksom skriker "neej" och försöker köra en såndär selfdestruct-attack som Voltorb gjorde i pokemon. LOL... 
Godnatt pepzz

Bild från Lisas fest #nackspärr. Tycker ändå den är cute. Tisdag

Är tillbaka på en förskola jag jobbat i endel förut vilket är nice då man lärt känna kidzen m.m. Magsjuka går här dock! Huvvah...
Så fort jag kommer in i personalrummet hör jag en kvinna säga till en annan:
-Jag har då så bra luktsinne att jag känner din fis innan du släppt ut den. 

Tänkte för mig själv att jag jobbar med ett härligt gäng. Lite som Spice Girls. 
Slutar 16:00 idag och något som är typiskt mig är att under em på jobb bara längta tills jag får gå hem (men när jag väl är hemma undrar jag varför jag ens längtat hem) ...Saaaad.
Jobbar på samma ställe imorgon också tack och lov. 
Ciao

+

Om man har förmågan att kunna säga ifrån till det här är man en stark människa. 
Måndag

Ni vet förra veckan då jag skrev att jag skulle städa ut julen och få bort granen för jag var så less? Det hände aldrig. Nepp, granen står kvar här. Idag kommer jag ta tag i det för jag har inget bättre för mig. Imorgon börjar jag jobba igen så kan ta mig tid att dona på här hemma nu. Plockar undan sminkprodukter i badrummet och hitttar tre ögonbrynspennor men använder bara en. Vad gjorde vi utan ögonbrynspenna egentligen? Som Carli Bybel sa:
-Mina ögonbryn är kusiner, men med rätt penna blir dem systrar. "I want sisters".

 
               
Kolla vad jag hittade! Det är ju Orvar. Hade ju fiskar innan jag skaffade Annie. Fiskar var nog inte min grej ändå... Alltså kolla på Orvar. Han var fett läskig och simmade alltid in i den där krukan och kikade på mig när jag skulle sova. När han blev sjuk så fick Lisa komma och hämta honom (och hans fruga Kerstin) och spola ner dem i toan hemma hos henne för jag var bombsäker på att om vi spolat bort dem i min toa hade Orvar kommit tillbaka och hemsökt mig...  

Twins
+

Hejhopp! 
Så ligger jag i min säng och reflekterar över den gångna dagen och ba: Vem ÄR jag? Såg Emelies story på snapchat. Det där är ju jag, egentligen... Fast det är inte jag. Men hade himla kul det jag minns! Roffe sa "Du får inte ta det här fel nu men du påminner om Grynet, alltså inte utseende men personlighet" Men vem kan ta illa upp av det?! Grynet är fab.  
Blev bara en kortis på krogen den här gången pga lite trubbel i paradiset (men värt det). Åt med en nykter kompis på max senare. Tänker tillbaka på det nu och det vrider sig lite i själen (för att jag är så jävla awesome givetvis, inget annat, inte så att jag egentligen suttit och skämt ut mig själv). Jag har kommit till den nivån med den här personen att jag skiter i: 
1. Hur jag ser ut.
2. Hur jag beter mig.

Jag vet liksom att hen ändå äter med mig och aldrig skulle överge mig på Max då hen är medveten om min "sitta ensam och äta-fobi". Det är vänskap, för jag satt där med trasiga strumpbyxor, chili cheese-smet i håret och cheddardippfläckar på mina vita tröja ;-) Mums. 
 
Ska vila ett tag nu och prata med Linnea i tele och därefter inta gymmet all by myself!♥ 
  

Kusse

Hello! 
Haft kusin på besök och färgat hennes bryn/fransar. Vi for på PMU och gjorde lite ärenden på stan som hastigast. Ska dammsuga och börja fixa mig för ikväll är det kalas. Nej men hörrni mina nycklar är borta. Tappade bort dem när jag städade förut. Learn from your mistakes Marita - städa aldrig igen. 


Och btw... Har du inte hört den här så har du missat en öron-orgasm. Värt det. 

Vi kommer aldrig sluta älta det här.


Räk-arslen i sojasåsen

Tjännah!
Ätit sushi med Lisa och Linnea till middag och i samma veva lite avskedskväll för Lisa. På söndag flyttar hon till Italien. Kommer sakna jäntan. Det har inte landat än. Kommer säkert börja böla om några dagar då jag inser att hon far... På riktigt *usch* ♥
Så mina hörlurar pajjade idag. Fan liksom. Jag blev jätteledsen och skev. Det var gummipluppen som trillade av och jag kunde inte hitta den (gone 4-ever). Jag går ut och går, kommer hem och är fortfarande deppig över min gummiplupp. Senare när jag ska tvätta ansiktet, gissa vad jag hittar i mitt öra? LOL typ. Tyckte väl att jag hörde konstigt. 
Visst känns det som att det är onsdag idag?! Så är det fredag. 
 

Attraktiv matbild. Resterna som blev kvar när jag ätit klart. Jag är 21år men leker fortfarande med maten. Attraktiv tjej +. Nej men kan inte prata med folk och bara sitta där och stirra någon i ögonen, hur nära vi än är. Det ska petas och pillas med saker runt omkring (oftast. Jag kan behärska mig om jag måste). Sitter aldrig still när jag pratar i tele heller. Då går jag oftast ut och går under tiden. Tror inte jag är ensam ;-) 

Erica bah slänger den här på alla vänner <3Torsdag och allvarlig sjukdom

Hej. Chillar in my crib. Tänkte mest bara säga hej och hejdå fast ändå berätta om min tordag. Jag är duktig på att blogga nu. Blir ju ett nattinlägg varje dag. Kollar instagram och de makeup-sidorna jag följer har börjat lägga ut nya trend-videos där tjejerna liksom målar ögonbrynen lila, röda, blåa (you name it). Vars är världen påväg!? Det kommer seriöst bli som i Hunger Games!!! Ni vet de som bor i huvudstaden... Deras mode. Ni hajjar? Blir fett oinspirerad iaf. Hört att det också blivit trendigt att sticka. Typ "köp inte vantar... Sticka dina egna" "Nej köp ingen mössa... Sticka din egen". Jag provade en gång. Min mamma har stick-genen, fast den gick inte över till mig. Stickade en lång grej som sitter på en nyckelring. Ser ut som en färgglad snorre. Men tänk att kunna sticka jättefort. Som en tant som stickar fort när den är arg (så kan man se hur arg jag beroende på hur fort jag stickar. 

Idag har jag sovit, vaknat, ätit frukost och samma som igår var det bara att hålla sig inomhus. Nästan -30 ute. Inte illa. Gick dock till Nodo under kvällen och fikade med Linnea och Lisa. Pratade om små och stora saker! Alltid lika roligt♥ ;-) Mötte sedan upp Linn och drog på gymmet. Vi har nämligen kommit på att vi lider av en svår sjukdom. Vi och 40% av befolkningen tydligen (men ta det med en nypa salt för jag brukar vara överdramatisk). Det är hemskt ändå. Det heter "Keratosis pilaris" Googla ni som är nyfikna (fresh). Kan ha att göra med att man är glutenkänslig men inte fan tänker jag sluta med gluten för några små prickar på min arm. Inte värt det!! Vi är starka. Men jag har funderat mycket kring varför jag har prickar på armen liksom. När jag nu äntligen fick fram namnet på det blev jag lika chockad som när jag fick veta att Eric Saades efternamn uttalas med betoning på båda A. Inte "Eric Saade" utan "Eric Sa-ade". WHA-AT?! 
 
 
 
 

Onsdag

Hej kömps! 
Haft en heldag med mina fina amigos Erica, Sophie och Emmy... Tänk att vi fortfarande håller ihop efter typ 18år? Det! 
Vi for på Coop och köpte ytterfil'e m.m. så man kunde få ihop en god middag hemma hos mig. Till det såg vi på Sex and the city och drack loka mango/päron ur vinglas. Ska det vara så ska det. Sophie hann inte vara med och äta men då blev det mer mat åt oss andra (HA-HA... Nä menar inte så). Hade faktiskt hellre valt att ha Sophie kvar än att trycka i mig en extra portion med mat ;-) 
Som vanligt har jag svårt att somna och blev varken gym elr promenad ikväll. Det är cirka -26 grader ute. Jag vill inte lämna läggan. När jag tagit ut Annie på gården så rycker och lyfter hon i benen. Bevis på att hon nog också vill stanna inne i värmen. Hört att det ska bli ännu kallare... Hoppas inte! 

Godnatt. 


Tisdag

Ey bananaz! 
Annie har sovit hos Linnea inatt så jag ska ta en promme till KG och hämta henne snart. Det är svinkallt ute. Det är dessa dagar jag förbannar mig själv att jag sköt upp mitt körkort... 
Ska på gymmet senare om jag fortfarande känner motivationen in mah soul. Ätit med en kompis på max både igår och idag vilket är lite skevt gjort. Men värt det (som jag brukar säga). Det min kompis brukar säga är:
1."jag vet inte"
2."kanske"
3."du behöver inte, jag klarar mig".
 
 
Då tycker jag man säger "-värt det". Det är fan värt det, lol.
 
 
 

Nattinlägg

Tjollahoppen i galoppen.
Klockan är bara 02:13. Natten är ung. Skämt åsido jag ska banne mig sova snart. Välkomna ska ni vara till mitt liv som enstöring. Livet när min mamma är hos sin karl och min karl kanske precis just nu skedar med sin nuvarande flickvän för de har inte gjort slut än så vi kommer inte bli ihop förens in the future typ vem han nu är. Men en spännande tanke. Singeltjejer, kan ni tänka så ibland såhär på morgonkvisten?! *Enstöring bevisat* 
Snart börjar plugget om men inte för mig. Tar ju studieuppehåll ett halvår så nu kommer jag vara vikarie. Jag lär sakna klassen. Vi hade kul ihop, ett härligt gäng fast har ju kontakt med flera ändå. Kommer sakna känslan när man sitter på en lektion och säger någonting och medan man pratar hör man gillande och instämmande "mm"-anden runt om en. Bästa känslan. Som att man liksom nailar det åt alla! Detta hände mig en gång. Saknar. 
Tog tag i "tvätta alla lakan, påslakan, kuddfodral och handdukar-kväll".... Kom på i'den där vi 22:00. Då har egentligen tvättidernas dagschema löpt ut. Men sånt hindrar inte mig. Hämtade upp det sissta 01:00. Värt det. Imorgon ska jag tvätta lite kläder och stöka ut julen från läggan. Nu är jag less. Vill få bort granen hur fin den än är. Julen är över.
Godnatt! 
 
 
Kolla vad jag hittade. En ensam själ på 14 bast går runt på en parkering i jävre och tror sig var skön.
 
 
Eller varför inte denna? Fortfarande 14 år med rattarna på rätt ställe. 
 
 
 
 
 
Kan förvisso inte släppa den här bilden. 2013.... Gick jag verkligen ut offentligt på stan med de där ögonbrynen. Varför sa inte min mamma något? :-( 
 

SVAR

Alltså förlåt mig så mycket! Fick en kommentar för några veckor sedan som jag tänkt svara på men glömt bort hela tiden! Här är svaren... Tjoho bättre sent än aldrig ;-) Och förlåt om jag glömt svara på andra frågor också♥
 
"Hej Marita:) Har läst din blogg ett tag nu och jag tycker du skriver på ett underhållande sätt många gånger och tar fina bilder. Jag har ställt frågor i din blogg tidigare men du har inte svarat på det :((( 

Varför har du slutat rita?! Du var så duktig! 
Hur många läsare har du? 
Vilken parfym är den bästa? ;) 
jobbar du? 
Varför skriver du "V" och inte killens riktiga namn och vad har han gjort? Du har avslutat kontakten? 
Kan du inte börja skriva om politik, feminism mm och ta med dina åsikter och va du tycker om det? Förstår du hur jag menar? Det skulle vara kul att läsa hur du tycker och tänker:) 

Hoppas du har en bra dag:)" 
 
 
SVAR: 
 
1. Jag vet faktiskt inte helt varför jag slutat att rita. Här väl inte känt att det är lika kul att googla fram kändisar och göra porträtt av dem för skojs skull. Kom till den perioden att jag ville börja rita för att sälja typ... Men var för feg för att reklama mig själv då jag är så självkritisk, tycker inte om att sticka ut m.m. Och där försvann inspirationen. Jag kommer säkert ta tag i det någon gång igen! 
 
2. Jag har inte sååå många läsare. Brukar ligga mellan 90-100 pers per dag. vissa perioder bara hälften men ni är ett litet mysgäng ändå., som mina hemliga kompsiar och det är mysigt.
 
3. Oj ingen aning egentligen. Jag gillar clean-parfymerna och min favorit just nu är "SI" av Giorgio Armani. Den är mmmm ♥
 
4. Springvickar så jobbar lite här och där sen studerar jag på universitetet också men kommer ta studieuppehåll ett halvår av olika skäl. 
 
5. Har inte känt för att skriva ut hans namn bara. "V" har inte gjort någonting alls och jag har inget dåligt att säga om honom heller. Han är verkligen världens snällaste men vi står inte på samma nivå gällande vissa saker. Hände lite grejer som jag har full respekt till men som jag själv inte vill vara en del av och då är det bäst att dra sig tillbaka. Kanske att vi börjar umgås på nytt någon gång som amigos men det får bli då. Jag lever i nuet och tar dagen lite som den kommer sen är jag bara 3% långsint och med det på gott och ont. Ingen skada skedd iaf och life goes on ;-) 
 
6. Förlåt för att göra dig besviken nu men sånt där är inte mitt element. Är kass på att argumentera, dra fakta blandat med personliga åsikter och hålla koll på världens alla draman i allmänhet. Jag är lite av den där flugan i hörnet på bilrutefönstret som bara väntar på att få en glipa att slungas ut i en jävla fart, landa på en blomma och sitta där och suga forever alone och glömma skator som försöker äta upp mig i samma stund. Hajjar du metaforen? :-) 

Hade gött //// Marre
 
 

10 saker om mig

Hade tråkigt så gjorde en sånhärah igår!
 
 
1. Jag har ett läppsyl i varje skåp i min lägenhet typ (även i alla mina väskor). Är beroende och vill ha nära till hands när det behövs! 
 
 
 
2. Äter avokado varje dag. Älskar avokado men för ett par år sedan avskydde jag det. Tyckte det kändes som att äta hårt flott från ett baconpaket.... 
 
 
 
3. Vill spara ut mitt hår så det tar vid arslet. 
 
 
 
4. Om jag inte utbildat mig till förskollärare hade jag velat syssla med estetiska grejer som fotograf, makeup-artist eller hudterapheut. Frisör verkar också kul...
 
 
 
5. Jag blev faster när jag var 11år 
 
 
 
6. Jag ogillar att åka bil eftersom jag alltid blir åksjuk. Kopplar bilar till någonting obehagligt och har 0% bilintresse. Är även lite åkrädd sedan pappa prejja in oss i en lastbil för några år sedan och bilen blev pajj på ena sidan, backspegeln flög av osv. Aldrig varit så rädd i hela mitt liv. 
 
 
 
7. Är för ärlig och obrydd på gott och ont. När jag läste Svenska C i 3an på gymnasiet stod jag och skulle redovisa inför en hel klass där jag knapt kände någon. Inledde med "Oj vad många ni är. Är så nervös nu att jag kommer bajsa på mig"... Sa det för att... Ja det var sant. Inte första och sissta gången jag gör bort mig på så sätt heller.
 
 
 
8. Jag blir lätt utmattad och trött eftersom min hjärna går på högvarv hela tiden. Napar alltid efter skola, jobb osv även fast jag kanske bara jobbat fyra timmar vissa gånger. Måste till och med vila bara om jag tagit en fika med en kompis på stan... 
 
 
 
9. Jag tycker synd om folk för minsta lilla. Kan vara att se en liten gubbe som sitter själv och äter på Max... Då sitter jag och fantiserar ihop att han är ensam och ledsen som måste äta själv fast han egentligen inte alls är det mintsa deppig. Bara jag som är blödig. 
 
 
 
10. Jag tror stenhårt på horoskåp, ödet, att allt som händer har en mening och andra konstigheter. Har ni läst om era stjärntecken?! Allt stämmer ju!!! 
 
 
               
 
 

När jag hämtade Annie igår

 

Ett nytt år!

   
 
                    
 
            
 
                 
 
                 
 
                      
 
    
 
    
 
     
 
 
     
 
    
 
    
    
                  
 
            
 

RSS 2.0