+

H-a-t-a-r att ligga hemma ensam och vara sjuk. Den känslan. Annie är mysig men hon ger mig inre dåligt samvete att jag bara ligger här och dregglar i soffan. Hamnar i existentiell kris! Får typ störda tankar att lämna landet. Tänk att lägga alla pengarna på en äventyrsresa? Eller ta hand om små elefanter i Thailand? Fara iväg jättelångt bort?! Eller bara gå. NU. Bara gå ut genom dörren och se vart man hamnar. Skulle antagligen bara ta mig till Ica Kvantum eller så om jag är ihärdig... Känns inte inte så galet som att bestiga Cho Oyu men ändå liksom. 

Borde försöka hitta en ny serie att ägna mitt liv åt. Nivet när man hittar världens bästa serie och lever in i den så råhårt och alla dagar är förgyllda sen mår man lite dåligt ibland för man bara sitter och glor på den serien men sen kan man lätt skaka av sig den känslan för det är ju lugnt... *Jag lever ju i den här serien nu liksom*. Det är samma sak med en bra bok (men det kräver mycket mer energi hehehe). Är ändå lite avundsjuk på bokläsare. Känns lite mer spirit att läsa böcker, lite oldie såattsäga. När jag åkte buss senast var det en tjej som satt och läste Fifty shades of grey där. Jag vet ju vad det är för typ av historia som läsaren tas med på och jag vet inte hur jag känner då. Lite svettig känner jag mig. Lite obekväm. Jag vill inte att den tjejen ska se att JAG ser att hon läser 50 shades på bussen. Blir sådär nervös och kastar obekväma blickar runt om mig, försöker se lite söt och glad ut för att visa att jag inte sitter och tänker att det sitter en brud framför mig som läser om bdsm. 
 
Åh skönt att få dela med mig av mitt glamorösa liv. Mår så mycket bättre mentalt nu. Denna dag ska inte få bringa mig down. Nothing can´t stop me. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0