Vuxenpoäng

Pluggat hela dagen, städat, lagat mat, ringt viktiga samtal och sånt. Känner hur vuxenpoängen rullar in förutom då jag tog ut soporna och känner att det luktar konstigt i vattenrören... Då ringde jag morsan ;-) för det där är inte mitt element. Är en handy women men inte på sådana plan, just saying. Imorgon kommer hon förbi och hjälper mig!
Har så tråkigt nu att jag ska gå långrundan med lillan (för andra gången idag). Är egentligen jättesugen på att se American horror story men V har jobbat fullspäckat i veckan. Tror han skulle dra ner mungiporna ifall jag såg på eget håll... Men det kliar i fingrarna. Det är dags för tredje säsongen och jag har hört att den ska vara grym (läste det även på flashback). Hahahaha ååååh vet ni vad min skoltids största fail är?! Var i slutet av 9an då vi hade en fet inlämningsuppgift i historia som skulle in och jag hade referat allt från flashback. Tror det var Deni som frågade om någon referens från skolböckerna och jag bara stolt "nej men jag hittade allt på flashback" och Deni bara "what????" ....Fick jävla brottom sen till bänken där allas uppgifter låg på hög. Tog mitt häfte och strök över referenslistan med en bläckpenna. Tror ni jag fick godkänt? (Niet) 
Hade inte greppat att jag kanske (garanterat) snott text utskrivet av en P12a som trots sin unga ålder var hundra gånger smartare än mig. 


Brukar titta på den här bilden ibland på kusin och mamma som jag tog i somras och fundera över hur jag kan ha dem som förebilder i livet. Inte undra på varför jag är som jag är... Ah helt fab.

Jag -Mamma och Christin jag fotar er nu! 
Christin- Okej vi gör som tjejer gör på bilder! 
Mamma- Duckface? 
Christin- Precis! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0