Obekväm

Nä nu jäääääääääävlar. Haft en äkta action-scene imorse med mig själv inkluderat och en satans getingjävel. Snälla ha lite överseende med mitt språk i detta blogginlägg. Jag och getingar går inte ihop så bra. Det är precis samma som om jag skulle bli gift med Taylor Lautner.. Det skulle bara bli väldigt obekvämt att vara i samma rum alltså. Dock sämsta metaforen jag någonsin dragit. Men ni fattar, jag får panik. Hittade iaf en flugsmälla och drammade till fansakpet :-) Nu är jag lämnad med så många frågor. Hur kom den in? Hur kan den ens ha dissat att gå i getingide? Det är i slutet av oktober nu ..... What? Osv, osv osv.
Blev precis klar med powerpointen till en rapport jag och min grupp håller på med. Tog prick tre timmar att få ihop allt men väldigt skönt att det är klart nu. Tagit på mig jobb på nattis inatt så jobbar från 17:00 idag till 9:00 imorgon. Värt att ta ett sådant pass på en vardag och ha helgen fri.
Sophie ligger fortfarande och sover. Vi spontanade bio igårkväll och såg Crimson Peak och lagade middag efteråt där kring 23:30. Så kan det gå. Hade även tvätt i torkskåpet vid den tidpunkten men det ska inte hända igen, hehe. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0