Le weekend

Jag är fullt medveten om att det stavas "egentligen" och inte "igentligen"... Tänkte lite från förra inlägget, så mina stavpedanta läsare förstår. Blir att jag skriver i talspråk via sms ibland bara för att jag inte blir betygsatt i det sammanhanget.
Sovit en stund på soffan och ska strax ut och gå. Har mycket att göra den här veckan men kommer få saker gjorda på löpande band det vet jag, OCH MITT HOROSKOP SÄGER DET. Då måste det ju bara stämma.
Helgen har varit bra... Var med V i fredags och såg American horror story/käkade godis. I lördags for jag med Linnea på PMU för att kolla lite. Köpte två gamla uppslagsböcker som jag nu har som prydnad på mitt soffbord. Vi tog även bilen på Rusta och Dollar när vi ändå for förbi och kom då hem med en ny pälspläd (heter det så?) och nya krukor att ha i vardagsrumsfönstret. Nej blir uppenbarligen aldrig klar i läggan. Pläden blev jättefin på stolen morfar hade en gång i tiden som jag tog över under flytten. Undrar om det finns någon snygg kudde där ute som också kan bli fin på? Ska slå mig på fingrarna nästa gång jag vill köpa inredning;-) 
Under kvällen var jag på middag med släkten hos mamma sen for jag till V och sov där. Åt mat från max två gånger under söndagen och kände mig superflådig och oskön. Jag och Linn for till Sofia och hälsade på sen var jag med Linnea och pratade om livets stora frågor som inte går att slå upp i böcker. Peace. 

Tänker inte kasta rosorna förens de är lika svarta som min själ :-) Bonusbild på Annie som passar in i min inredning allt för väl. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0