21-årsdagen

Hade en jättebra födelsedag igår! Klev upp tidigt (fortfarande förkyld men slapp feber) och städade upp i lägenheten, gjorde tårta och gick några ärenden med Lisa på stan. Kring 14:30 kom släkten på besök och vi fikade, fick öppna presenter och sen kom även Sophie förbi ♥ Fått så fina saker herre gud!! 
Mot kvällen gjorde jag mig klar för att med Linn och Lisa fara förbi hos Emelie på ferre innan vi därefter mötte upp Sofia för att bowla. Jag kom 3a men nästa gång borde jag nog vinna. Min förkylda kropp klarade inte av bowling-motoriken såatteeee... Nä, jag är absolut ingen dålig förlorare tvärtom är jag sketabra.
När jag kom hem gick jag en runda med Annie innan jag slocknade som en stock i sängen Idag är jag ännu mer förkyld och dumt nog tog jag på mig jobb imorgon men bara ett fem-timmarpass. Tänker dock ta tisdagen ledig för att vila upp mig på riktigt och kanske onsdagen om det behövs. Till helgen SKA jag vara frisk.
Annars idag har jag varit med mamma och Gunnar och kikat runt på skyltsöndagen (tänk att det redan är 1a advent?!). Köpte jättefina örhängen för ett presentkort jag fick igår och nya hörlurar och sedan fikade vi på kvarters. Ikväll har jag bott med Linnea i tele♥ Ska se solsidan nu innan jag lägger mig. Ciao
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mallis

Vad fick du i present då? 😊❤️

2015-12-01 @ 15:05:13
URL: http://malingrape.devote.se
Postat av: Mallis

Blogga om de

2015-12-01 @ 15:05:24
URL: http://malingrape.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0