Sjulsmark idag♥

      
 
      
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     

Från lördagen

 
 
     
Majoriteten av alla människor kommer tycka den här tavlan är skitläskig och asful men jag gillar den på något konstigt sätt. Det ser ju ut lite som jag som sitter och målar en röd ko. Sooo marre-style. Den är stor och passade in bra i sovrummet när man ser den i helhet med alla andra saker (inbillar mig det typ). Köpte den när jag var med Erica på kvällsloppis. Den gick på 40kr och det tyckte jag var kanon. 
 
 
                            
Under kvällen kom Lisa förbi och höll mig sälle medan jag väntade in Deni. Vi skulle ut på statt och det slutade med att Lisa stannade kvar tills vi gick ut. Vi hade så trevligt så tiden flög iväg  Hade en väldigt bra kväll/natt!
 
 
 
    
    
    
SÄMST! Lisa skulle fota mig. Jag hatar att jag är så fotogenisk hela tiden. Alla bara blir avundsjuka och så snackar de skit om mig. Kan inte hjälpa att  jag blir så bra på bild :-(
 
 
    
 
   
 
   
     
                               
                                                               Vi hade ingen aning .............. 
 

Kastehelmi Tallrikar

 
Finaste moster har gett mig åtta stycken assiett-tallrikar från Iittala i inflyttningspresent. Fick också en glas-skål från Iittala som är den ultimata godisskålen enligt mig, om jag nu kommer våga använda den! Tänk om man skulle råka tappa något av detta i golvet? Förödelse. Därför står tallrikarna och skålen för nuet i mitt vitrinskåp ♣
 

Finska Iittala har en tradition av både hög kvalité och förstklassig design. Ordet "kastehelmi" betyder på svenska "daggdroppe", vilket var designen Oiva Toikkas inspirationskälla då han formgav den ursprungliga serien 1964. Det vackra mönstret i glasassietten gör att dukningen känns ännu festligare.”

 

Hah vilken info

 

    
 
    
 

Söndagkväll på gläntan

    
 
    
 
    
 
    
 
    
 
    
 
    
    
    
 
    
 
    
 
    
 
   

Måndag

Ska blogga om helgen snart. Haft pappa här på lunch nyss och han intog soffläge ett tag och såg på tv. Kul ändå att han kom förbi för vi träffas sällan numera :-) 
Kyrkmarknad i öjebyn
Dör Sa till mamma att om man kommer hem
med mat, disktrasor och en visp från en marknad och dessutom är glad ner till tårna över de betyder det att vuxenpoäng rullar in. 

Åh din regniga dag

Hejhopp! 
Varit med Sophie idag och möblerat om i lägenheten lite igen. Vet tusan inte om det blev bättre eller sämre men nu får det vara som det är. Det är hur som helst fint bägge delarna.Erica köpte en jättefin vit drömfångare till mig i present från Stockholm!<3 Före 

Efter 


Dekorerar också med sånt här mysigt skit vid dörrar. Köpt idag på pmu för 15kr. Värt det! 

Nom nom mmm

Snabbis på pmu
Kvällspromenad
Canon

                        
En av de vanligaste användarinställningarna folk använder när de fotar eftersom kameran tar över och lägger in ISO, bländare och slutartid själv. Körde mycket på denna förut och redigerade så som jag ville att bilderna skulle se ut men har slutat med det för ett tag sedan. Kör alltid nu på manuell och hittar de rätta inställningarna själv för bilderna blir 10000000000000000 gånger bättre! Prova det ni som frågat mig om tips  Jag är inte i närheten proffs men hejn kan jag då dela med mig av!
 
 
     
                                                                      Med A+ (kameran sköter sitt)
 
      
      
                                                                       Manuell (jag sköter kameran)
 
 
 
 
      
                                                                                                A+ 
 
 
                  
                                                                                        Manuell
 
 
 
 
 
Har så himla mycket kvar att lära men det är roligare att fota när jag kan kameran!  Ångrar att jag inte lyssnade bättre under fotolektionerna på gymnasiet för där fick man hur bra information som helst men då var jag inte intresserad av att lära mig..... Jag hade ju A+et ;-)

Måndag

Hej! 
Hade tänkt sitta på ballen idag och få lite färg på kroppen. Valde att vänta till tre då solen var så jädra stark idag kring 12 och 2. När jag väl satt mig ute gick solen i moln och tror ni inte att den har stannat där i en molnarme sedan dess. Sen fick jag höra att den ska ligga kvar där tills senare ikväll då det blir regn. Kuuuuuuul. Ist ska jag nu göra något vettigt och gå ut och gå med lillan innan regnet börjar falla. Orolig mage idag btw (inbillar mig att det var värt att skriva ner här)... Ciao. 
 
 
 
 
Ja men just ja! Hade en väldigt lugn midsommar då jag fotade under bröllopet under dagen sen hämtade Linn och Sara upp mig (och Annie) och vi for till bersika och grillade och såg film. Som sagt lugnt och bra. Midsommar behöver inte vara pampigt. Under sommaren kan varje lördag vara en salgs midsommardag om man så vill  

Bröllopsfotografering : Malin och Simon

Här är några bilder från i lördags då jag fotade Malin och Simon som sa ja till varandra i stadshuset! 
 
 
     
 
     
 
     
 
 
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
                     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 

Kärleksstigen

Gick i över två timmar igår med Lisa i det underbara vädret! Äntligen... Det var mig på tiden att det blev sommar i pite  Efter att man förbränt sådär onödigt många kalorier måste ju intaget  fyllas på igen och därför placerade vi sedan arslet på max... BRA DAG!!!
 
     
 
     
 
     
                                                                              Nostalgiklump
 
 
                  
                                                                 
 
                  
 

Älskar sena kvällspromenader
20krIdag kom denna ner i brevinkastet!
Ballet dancer

     
 
     
Ett par bilder jag tog under festspelens invigning där jag var och såg Loreen bland annat. Det var även en jätteduktig tjej som ensam dansade ballet och jag som annars inte brukar fastna för sådan typ dans satt som förbryllad denna gång. Hur fasen står hon på de där skorna?! Därför har jag nu anmält mig till en balettkurs och tänker börja dansa balett för det var så vackert. Haha nä, skoja.

Onsdag

Det har verkligen tärt på en att jobba natt två dagar i rad eftersom jag knapt kunnat sova (och inte heller van att jobba natt). Det har gjort att jag sovit några timmar under dagen för att sedan sitta uppe hela natten igen. Idag somnade jag på soffan mellan 20:00 och 21:30, smart där eller så inte. Nu är jag jättepigg men känner mig så seg i kroppen ändå. Är iaf ledig till 10 juli så hoppas jag har riktigt härliga dagar framför mig. Midsommar är planerad och jag ber att det blir fint väder! Kan inte fatta att det är 18 juni och varmaste dagen hittillis låg på typ 15+ grader. Sick. Jag är blek som en bregottkossa i juni. Sick det med. 
 
         
 
 
 

Han borde få en guldpeng
Ännu ett nattjobb sen ledig några dagar
Jurassic World

Såg bio igår med Linn, Zara, Sara och Maria. Tyckte filmen var jättebra och om du inte sett Jurassic World på bio än så gör det nu.... Annars missar man den i 3D och det vore ju illa :-( 

Studenten 2013!


Tre härliga gymnasieår tack vare fina vänner och rolig linje. Ibland när jag sitter med slitiga rapporter på universitetet kan jag längta tillbaka till softa estet bild och le lite åt hur tufft jag tyckte det var då. Pyttsan så känslig :-) 

Söndag

Jobbar bara 3 1/2 timma idag vilket är skönt då det är en söndag. Imorgon ska jag jobba min första sovande natt men med bara ett barn så det lär gå hur bra som helst. Är ett så himla mysigt jobb jag har. Jättesnälla arbetskamrater och det är ofta så lugnt här. Det är som att jobba med att vara en mamma, laga mat, städa, byta blöjor och hålla koll. Trivs superduperbra här! 
 

Foto: Loreen

Ikväll på acusticum hade jag och Erica de bästa platserna man kan tänka sig, längst fram och i mitten med Loreen 2½ meter framför oss. GÅSHUD. För så grym är hon. Här är några bilder jag fotade
 
     
 
     
 
     
 
                  
 
    
 
                   
 
     
 
     
 

Love!!

Fick två vackra rosor av Erica idag för att jag gått två år av min utbildning! Blev så glad och rörd. Min fina Erica!! ❤️ 


För Sophie har tagit studenten!!!! ♥

                               
 
    
 
    
 
    
 
    
 
   
 
   
 
   
   
 
    
                 
 
     
     
     
 
     
 
     
 
                     

Myspys♥

    
 
    
 
    
 
                         
 
     
 
      
 
 
     
 
     
 
     
 
                     
 
       
 
       
 
       

Balen 2015

    
    
    
    
    
    
    
    
    
 
    
 

 
 
     
 
     
 
                  
 
    
 
   

Bilder från lördagen

Födelsedagsfest hos Terri med sju andra härliga tjejer och sen invigningen av terrassen på statt! Bra kväll :-) Invigde klänning för i år och envisades med att ha den fast vädret var och är skit. Ingen sommarvärme än så länge... 
 
    
 
                         
                
 
 
 
 
       
 
      
 
      

Bröllopsfotografering

Här är några av bilderna jag fotade i lördags! Ibland hittar man den rätta kärleken senare i livet och det var verkligen ett  jättemysigt bröllop, och fast jag inte känner paret så kom ändå en liten tår fram när vigseln började♥ Synd att jag inte kan lägga upp bilderna i större format här på bloggen men det får duga såhär :-)
.
.
.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ibland blir samtalen långa
TjorvenInflyttningspresent

Fick inflyttningspresent av Lisa idag. 10 vita rosor att ha i vardagsrummet och så två glasmuggar att ha smoothie i! Så himla fint<3 rosorna blev så jäkla fina i rummet att det kommer vara skamligt att byta tillbaka till plasttulpanerna efter att de vissnat ;-) 


Tack igen snälla Lisa!!! Annie har listat ut att alla hennes leksaker finns i korgen men är dock för feg för att ta ut de själv efter att hon råkat välta den när hon skulle undersöka igår. Nu står hon ist och gnäller/ väntar på att matte ska plocka fram leksaker åt henne... 

Bara det blir varmare så
Torsdag

Det är nästan så att jag inte vill lämna hemmet. Lite sådär nykär att jag äntligen bor själv, jag och Annie. Hon blev lite förvirrad när hon kom hem efter att ha varit i jävre sen i lördags. Hela lägenheten är ej sig lik. Har färgat bryn och fransar på Christin, Britt och mamma idag och under morgonen gjorde jag skoluppgifter med Malin. Pappa var också här och hälsade på! Kom på att jag inte hälsat på honom sedan i slutet av december.... Så kan det bli. 
Ska snart gå en promenad med Annie och rensa tankar. Är lite nervös nämligen. Imorgon börjar första dagen på jobbet och på lördag ska jag fotografera ett (och mitt första) bröllop! Hur ska detta gå?! 19 juni ska jag fota ännu ett bröllop men är nog inte lika nervös då hoppas jag. På lördagkväll ska jag på födelsedagsfest och inviga terassen för i år 😃 Tror på en bra helg!


Färg och plock på madre
Min lägenhet: Bilder

Allt är ännu inte klart. Sovrummet och hallen ska rensas ut mer men det börjar se riktigt bra ut i min lägenhet nu. Äntligen eget och så nöjd 
 
 

 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
  
 


 
 
 

 
 
 
  
 Fynd!

For en sväng på pmu med mamma efter frukost och fyndade en nästan helt ny bok (bilden nedan) och ett kokboksställ. Lär bli himla fint i köket med detta. Blev 35kr för både boken och hållaren, vilket fynd! Och boken kommer verkligen komma till användning :-) 
Har under eftermiddagen pluggat med Malin! 

Inspiration

Inspirationsbild/ hur det blev hos mig! 
Sakna

Lilltjejen for till jävre i lördags och kommer hem på onsdag så hon får komma bort från all flyttkaos. Saknar min lillplutt massor!! Så tomt här utan henne <3 


Helt slut

Hej! Jag vet jag bloggar jättesent. Är helt slut (men ap-glad) efter helgens flytt och än är vi inte klara. Kan säga att jag har fått massor gjort. Danne och Wille var här i lördags och bar ner alla mammas möbler (med min hjälp också). Har packat mycket av mammas grejer. Kan tänka att om vi fortsätter såhär lär allt vara färdigt på onsdag, iaf i min lägenhet. Hoppas det ;-) och ändå satt jag för ett tag sedan i soffan och bara tänkte för mig själv "jaha, var det här allt? Vad ska jag göra sen?". Hela maj har varit hur kul som helst då jag letat och köpt möbler, pysslat, målat, köpt prydnadssaker och annat smått. Nu när allt börjar vara på sin plats kändes det verkligen jättetråkigt. Vill bara dona på ännu mer!
Ska plugga med Malin imorgon och sen fortsätta med lägenheten. Ska lägga upp bilder då det börjar se bra ut ;-) godnattiiiiii. 
Btw... 1 juni nu. GALET!!! Juni.... Du är varmt välkommen.

En bild från då vi åt lunch på skolan förra veckan. Jag ville inte lägga upp ett inlägg utan en bild så den här får duga, haha... 

RSS 2.0