Tisdag = klagodag

Försökte nyss söka upp mamma i chatten för att skriva ett meddelande på fb men hon fanns inte där. Sen insåg jag att hon heter "Gunni-Ann" och inte "Mamma". Lixom what.
Och en pinsamare grej. Fick fett hjärnsläpp ifall det stavades "schatten" eller "chatten". Antaglien stavas det chatten för så har jag alltid stavat det men blev så förvirrad denna gång konstigt nog att jag var tvungen att googla det. Fick då lära mig att "schatten" betyder "skugga" på tyska. PIIIIIIIIN! 

Trist dag. Är ännu mer förkyld och har ont i halva munnen då mina visdomständer bestämmer sig för att pressas ut lite mer. Har halva tänderna ute = halv visdom. Gör ont i perioder och har haft så i ett år. Irriterande är bara förnamnet. Så in i helvete är efternamnet för er som inte förstår denna hemska smärta jag går runt med. Tänk er att föda barn från tandköttet. Sug på den karramellen om ni kan. Och att jag förmedlar mig som att jag är den enda homosapien som får visdomständer *suck* ..............

 
 
 
 
 
     
Mmmm din vacka ljuva avokadomacka. När jag ändå är inne på klagospåret så kan jag forsätta för det är tråkigt nog så att jag verkar vara känslig mot avokado. Blir dålig i magen och släpper täta fisar som bränner i röven. Ursäkta mig så mycket. Men visst är vi människor? Ändå vill jag inte sluta äta det just för att det är så gott. Men kan iofs trappa ner till att börja med. 

Ooooooooooooooooooooooooooookej. #konsigtjejsomändåharvänner
 
 
De bra sakerna idag:
1: Vara en stund med Erica och Petra på stan
2: Köpte ett par fina sommarsmycken (som vanligt väldigt billigt) 
3: Powernap
4: Ut och gå på promme med Lisa. 
 
Och ingen av dessa saker har varit smart att göra med tanke på min feta förkylning ;-) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0