Dagar små

Jag svär om jag hör ordet "bajsbazooka" och munljud-effekter av skjutvapen en gång till så kommer jag bli galen ;-) Pojkar 6-7år... Jag säger bara det. Nog för att tjejer också kan hålla på men inte på samma sätt. Ärligt nu. Vi kan inte sätta in genus riktigt överallt. Killar är mer för bajs och skjutvapen helt enkelt. Rent fakta. "Jag skjuter dig i rumpan så att ditt bajs flyger ut" "Åååh du fes det luktar bajs" Bajs bajs bajs. Bajs i all ära jo visst det är skitkul.... Men när det blir för mycket skitsnack hela tiden varje dag (Ha-ha) så får jag tillslut minispader. Barnen slutar aldrig nöta denna kiss och bajs mani. Och ändå är de så underbara att vara kring allmänt för man för höra både det ena och det andra som faktiskt är riktigt roligt. Trivs jättebra i min förskoleklass och att få vara lärare och leda. Det är tufft vissa gånger också och första veckan var jag en måltavla att testa alla gränser på innan de lärde känna mig. Nu har det blivit mycket bättre. 
Jag har vårkänslor upp över öronen. Så glad! När jag gick till skolan imorse så flög det ett gäng svanar över mig och jag tänkte för mig själv "välkomna hem". Dåg sen en humla och den kan ju dra åt helvete. Men är så lycklig att våren är här!! 
Har som glömt att berätta vad jag gjort på senaste tid. Förrförra helgen hade jag partaj hemma hos mig. Vi var 9st och det är helt lagom. Hade en kul kväll! Dagen efter bakisåt jag med Lisa B på thai garden och jises så gott det var. Saknar verkligen friterat. Har försökt dra ner hårt på det men blev ett undantag sisst. Gått långa promenader med både Lisa och Deni. Jobbat under veckan. Är fortfarande förkyld och har inte kunnat gymma på två veckor. Trist. En unge berättade för mig i fredags att han varit förkyld i fem veckor. *gluph* bara inte jag kommer vara det! Wah. Under fredagen var jag hemma med Annie hela kvällen. Sånt är skönt det med<3 I lördags kom Linn och Lisa till mig och vi hyrde film, åt godis och pratade. Under söndagkväll jobbade jag med Erica. Vi två smider plan B inför sommaren!
Igår var det jättefint väder så jag och Deni köpte mat och åt i parken. For sedan till gläntan med hundarna efter en mysig vårpromenad. Livet leker för nuet ❤️


Blandat med bilder från dagarna 


Ritade en slarvteckning som visar min känsla när jag skriver loggbok. Ååh.


Och då jag såg humlan

Selfie 


Brun utan sol ftw

Vårtecken på min arm


That face när jag tappade mjölet på golvet och hon stod bakom mig..... 


Hundens lycka. Att sticka ut skallen genom bilrutan och få vind i håret. Läst att hundar gillar att sticka ut skallen för att dofter blir som i 3D... Fattar inte.


Kafferast 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0