Torsdag

Hejhopp! 
Gått ut och gått en lång promenad idag. Först till komvux och hälsat på Erica och sedan vidare till min farbror och Ines. Blev bjuden på kaffe och mackor och dom fick för första gången träffa Annie :-) 
Gick sedan till strömlida så lillan fick springa lös och träna inkallning och sen raka vägen hem. Var borta i över fyra timmar så nu är det lugnt ikväll men ska nog troligtvis ut och gå i jävre också med Erica när jag senare far dit. Men alltså vad har hänt med kondisen? Kom ju ihåg som liten då man sprang upp och ner i strömlida-backen och åkte madrass utan att ens bli lite anfådd. Nu när jag gick upp flämtade jag hela vägen, haha! Inte bra ;-) borde gå i den oftare bara för träningens skull..
Pratade med Malin i tele när jag gick hem och insåg i trapphuset att jag glömt nycklarna inne! Fick panik och berättade för Mallan då vi fortfarande pratade "Men har du mobilen med dig så du kan ringa din mamma då?" Sa hon. "Eh... Ja, jag pratar ju med dig i mobilen just nu så antagligen har jag det" Haha så söt ;-)  
Det löste sig iaf så är inne nu. Ska duscha och vänta in Gunnar och mamma. Ska på Elgiganten och kolla efter en ny kamera innan jag far till jävre! Wish me luck <3 
Bye!! 
 
     
     
     
 
     
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0