Trolljägarna

Såg trolljägarna med Petra ikväll och jises! Äntligen ett bra program på TV. Kommer följa det varje vecka framöver. Nätmobbning och näthat är så otroligt stort idag och det måste uppmärksammas mycket mer! Snacka om snopet när dom avslöjar de "anonyma" och elaka nätmobbarna! "Karma's only a bitch if you are"
Om alla bara vore snälla mot varandra. Behandla en människa som du själv vill bli behandlad har man hört sedan barnsben. Är det inte dags för vissa människor att förstå? Hoppas många får sig en tankeställare utav det här programet.
 

"I Trolljägarna ger sig Robert Aschberg ut i den vildmark som är internet för att jaga fatt på anonyma nättroll som gör livet till ett helvete för sina offer. Och när han har hittat dem får de öga mot öga med Aschberg förklara varför de beter sig som de gör och de får stå till svars IRL, som det kallas i deras värld. Men Trolljägarna slutar inte där. Har nättrollens kränkningar varit riktigt allvarliga får offren hjälp av Juridikinstitutet för att kräva skadestånd för vad de tvingats gå igenom.

I Trolljägarna möter vi kända och okända ansikten som inte bara ger en bild av nätets mörka baksida, utan som även får upprättelse med hjälp av Robban. Tiden är förbi då man utan konsekvenser kan sprida hat på nätet. Jakten har börjat."

                            
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0