En dag i Sjulsmark

Ojojoj. Idag har jag varit hos Karin i Sjulsmark. Blev bjuden på god lunch och busade med valparna. Annie följer efter mig vars jag än går. Nästan som att hon vet att jag är hennes kommande matte :-)<3
Men det har också skett tråkiga saker idag. En av hönorna hade fått en hemsk infektion i på båda fötterna och varje fotsteg hon tog var en plåga. Karin sa att hönan måste avlivas. Och det mina vänner, det tyckte inte Marita var en rolig händelse. Fick hålla fast hönan och Karin högg huvudet av den :-( Men den slapp iaf lida. Så det var lika bra att låta själen flyga vidare! 
Var skakis efteråt och smått ledsen så Karin tog med mig till grannen. Deras får har fått lamm förra veckan (så himla söta). Så vi myste på där ett tag.
Karins man har under natten blivit riktigt sjuk och ligger på sjukhus/intensiven. Medans Karin ringde runt till släkt och vänner för att berätta om vad som hänt badade jag valparna och klippte klorna på dom. Det var en bra men samtidigt en sorlig dag :-( <3 R.I.P Höna-Pöna och ber att Erik ska bli frisk! Styrkekramar till Karin och hennes familj! 
 
     
 
   
   
 
   
                                                                  I valphagen ♥
 
   
 
   
 
   
   
                                                      Valparna blir två månader idag!
 
   
 
   
 
   
   
                                            5 dagar gammalt litet lamm (som ser glad ut) ♥
 
   
                                                 Får-mamman ser också nöjd ut
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0