vaccination för valparna


Tisdag!

Hej! 
Varit på LTU, haft lektion, lunchat med Malin och varit på läkarbesök. Hann med en supersnabbis på stan också, alltså snabbkollat i två affärer typ. Händer inget ikväll men imorgon ska jag spänna tandställningen för sissta gången innan den ryker ut ur munnen 22 maj! Guuuh så jag längtar :-) 
 
 
                                                   Min mobilkamera kan sin grejInspiration

      
 
     
 
      
 
      
 
      
 
      
 
      
      
 
    
 
    
 

Nyårslöften..

Hade som nyårslöfte att fixa körkort och lägenhet detta år. Jag ska fixa det för jag VILL! Tänk vilken frihet med körkort och speciellt nu när jag får hem vovven om 4 veckor. Så under detta år ska jag klara det. Vill börja övningsköra på nytt så fort som möjligt. Skolan kom ju i vägen förra året och det är rätt stressigt mellan varven. Jag vill ju fixa min utbildning också såklart. Sen med lägenhet är jag döless på min nuvarande lilla cp-lägga. Hatar att vara där. Känns som man sitter instängd i ett rum... Så jag söker nu för fulla muggar. Har en drömlägenhet som jag hoppas blir min en dag. Hoppas hoppas hoppas och ber. 
 
                        
                                                  Jag, Sofia och Linn på nyår! 
 

På jobbeh


Mina barnbarn kommer gilla mig massa. Kommer blir en tant med fikaskillzz. Så äre bara. 

Game Of Thrones!

Alltså är helt banne mäh förälskad i denna hemska, brutala, sexuella, äckliga, och sjukt spännande serie! Den har ju allt. Och efter varje avsnitt vill man bara se mer, mer och mer. Är nu på säsong 3 avsnitt 7. Ser avsnitten sparsamt. När jag sett alla måste man ju vänta ett år på säsong 5... haha. Iaf... kärlek till Jon Snow och Daenerys och hat till King Joffrey (även fast jag vet vad som väntar honom i säsong 4... För Lisa drog en spoiler;) ..... Men men. Nu ska jag se ett avsnitt till innan läggdags. 
 
    
 
                 
 
     
                
                  
 
      
     
 
    
 
    
 

Sensitive touch

     
Fick ta från sparslantarna och köpte denna ansiktskräm på Kicks i förrgår. Eftersom min eksem på hakan och lite på kinden aldrig vill försvinna så tror jag det var min förra hudkräm jag inte tål. Denna ansiktskräm gick på 199kr, ska tydligen funka väldigt bra och många rekomenderar (Lumene) Sensitive touch då den återställer balansen i huden. Så får hoppas att utslagen dämpar sig nu!
 
"Lugna och stärk känslig hy, och håll den ungdomligt fräsch med kombinationen av skyddande arktiska blåbär och vårdande ceramider. Serien är dermatologiskt testad och framtagen tillsammans med finska Astma- & Allergiförbundet, helt utan etylalkohol, färgämnen, parfym, parabener, mineralolja och silikon"

En dag i Sjulsmark

Ojojoj. Idag har jag varit hos Karin i Sjulsmark. Blev bjuden på god lunch och busade med valparna. Annie följer efter mig vars jag än går. Nästan som att hon vet att jag är hennes kommande matte :-)<3
Men det har också skett tråkiga saker idag. En av hönorna hade fått en hemsk infektion i på båda fötterna och varje fotsteg hon tog var en plåga. Karin sa att hönan måste avlivas. Och det mina vänner, det tyckte inte Marita var en rolig händelse. Fick hålla fast hönan och Karin högg huvudet av den :-( Men den slapp iaf lida. Så det var lika bra att låta själen flyga vidare! 
Var skakis efteråt och smått ledsen så Karin tog med mig till grannen. Deras får har fått lamm förra veckan (så himla söta). Så vi myste på där ett tag.
Karins man har under natten blivit riktigt sjuk och ligger på sjukhus/intensiven. Medans Karin ringde runt till släkt och vänner för att berätta om vad som hänt badade jag valparna och klippte klorna på dom. Det var en bra men samtidigt en sorlig dag :-( <3 R.I.P Höna-Pöna och ber att Erik ska bli frisk! Styrkekramar till Karin och hennes familj! 
 
     
 
   
   
 
   
                                                                  I valphagen ♥
 
   
 
   
 
   
   
                                                      Valparna blir två månader idag!
 
   
 
   
 
   
   
                                            5 dagar gammalt litet lamm (som ser glad ut) ♥
 
   
                                                 Får-mamman ser också nöjd ut
 

Hej!

Hej! Har låtit bloggen vara. Glömde, haha. Har inte hänt så mycket ändå. Pluggat på kvarters med Malin, gått prommis med Lisa, handlat med Lisa, färgat ögonfransar på fina gummor, sett Game of thrones m.m.
Imorgon ska jag till Karin, bada valparna och klippa klor :-) Sen följa mamma till Gunnar och grilla. Ska hinna baka också  innan söndagens jobb. Så det blev en väldigt lugn helg också :-) 
 
      
 
 
 

Flytta till Öjebyn?

Har intresseanmält mig på tre lägenheter i Öjebyn... Känner nu att jag faktiskt skulle kunna tänka mig bo där. Det är ju inte centralt men det går fort att cykla in till stan och bussar går ju hela tiden. Sen ett + att skolbussen till universitetet åker förbi där varje dag. Trevlig miljö för en hund också. Såatte... Där vill jag bo! Så ska söka mer om inte någon av dessa läggor blir av.... Vilket inte är speciellt troligt! Alla har ju mer poäng än mig! ARGH


 
 

 
 
 

Så himlans fin dag

Njuter av solen. Det gör jag 

Sleeping beauty

 

Snabb utveckling

 
 
      
                                                                           1 mars 2014
 
                               
                                                                  22 april 2014
 

Annie 7 veckor

Kolla vilken snygging! Nu är Annie 7 veckor och 3 dagar gammal. Det är en tjej med mycket energi och hon har inga problem med att bossa upp sig inför syskonen och bita i ens sockar ;-) men så fort man lyfter upp henne blir hon världens mysgris som överdröser med pussar och somnar fort i famnen ♥
 
     
 
     
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
    
    

Tisdags-lunch

Äter lunch på skolan nu :-) Idag har vi fått vara på reningsverket och följa bajsets historia efter att vi människor spolat i toan. Vad händer med bajset? Hur renas vattnet???? Jag vet det nu.
Efter skolan ska jag kliva av i norrfjärden och bli upphämtad av Karin. Ska få träffa Annie och äta middag där. Så trevligt <3  


Sömnparalyser

Någon av er som fått sömnparalyser? Det har hänt mig flera gånger och om jag vill kan jag få det någon gång i veckan men eftersom jag upplevt extremt obehagliga saker har jag nu slutat öppna ögonen när det väl händer. Första gången det hände var jag tretton år. Låg och sov och "vaknade", kunde inte röra kroppen och öppnade ögonen. Det låg då en kvinna på mig med mörkt hår med långa armar och jättelånga naglar. Sedan börjar hon klösa och riva mig på låren och det känns verkligen som att någon låg på mig och klöste. Fick svårt att andas och det gjorde ont. Jag fick panik, försökte skrika men inga ljud kom ut. Sedan vaknade jag och hon var borta och trycket på bröset försvann men känslan efter att ha blivit riven var kvar i säkert en timma. 
Andra gången jag hamnade i sömnparalys vaknade jag av att en gubbe sitter vid sängkanten. Han är väldigt gammal och har inga kläder på sig. Han lyfter upp mina fötter och börjar slita bort skinn under min häl och vid tårna. Paniken i mig kommer och därefter vaknar jag. Sedan den sömnparalysen (som var för många år sedan) sover jag alltid i sockar eller har täcket virat runt fötterna när jag ska sova annars får jag starka obehagskänslor. 
Tredje paralysen skedde förra året då jag somnade på soffan och kände hur kroppen började bli tung och känseln försvann (det är det som händer ofta för mig, flera gånger i veckan men vågar som sagt aldrig öppna ögonen längre). Jag tänkte först inte öppna ögonen då heller eftersom jag är så rädd och vet vad som kan hända. Men jag gav det en chans och tittade upp. Det står då en dvärg (eller en väldigt kortväxt människa) i slitna kläder och han vandrar runt i vardagsrummet. Som vanligt kan jag varken röra mig eller skrika men jag kan se klart och tydligt och tänka. Det är extremt obehagligt och jag hör hur han fnissar och hur golvet knakar när han går runt. Dvärgen gömmer sig bakom fåtöljen mamma har i vardagsrummet och kikar sedan fram på mig. Han går emot mig och jag känner hur hans kläder dras mot mina ben när han gick förbi mig i soffan. Sen vaknade jag. Sömnparalyser är extremt verkliga och om man inte får som jag (hallucinationer samtidigt) så kan man om man vill lämna sin kropp under sömnparalysen och "rulla ut från sig själv". Man får dock inte titta på sin kropp när man "har kommit ut från den"... Då vaknar man. Jag har försökt ett par gånegr men blev så exalterad att jag vaknade när jag lyckades resa mig i sängen. Det var en konstig känsla när jag såg mig själv sova. Jag vaknade direkt efter jag hunnit tänka det. Lyckas man ta sig ifrån sin sovande kropp är man ist i en så kallad "klardröm" då allt känns verkligt. Allt känns som att man är vaken även fast man egentligen sover. Jag skulle kunna gå till kylen och ta en macka och det skulle smaka exakt som en macka ska göra. Sjukt häftigt. Men än så länge lyckas jag bara resa mig upp i paralysen innan jag vaknar. Samtidigt är jag rädd när jag gör det då jag hallucinerar. Jag vet aldrig vad som kan hända även fast det som händer inte kan skada mig fysiskt. Det är ändå väldigt obehagligt.
Det är inte alla som kan vakna upp i sömnparalyser men det finns ändå tips på nätet om hur man ska gå tillväga om man vill uppleva detta. 

"Under en sömnparalys (SP) har kroppens muskler kopplats bort samtidigt som man befinner sig i ett väldigt medvetet tillstånd, alltså: Man är vaken men kan inte röra kroppen. Helt vaken kanske man inte är men man sover eller drömmer inte heller. Man är medveten om situationen. Man vet att man ligger i sin säng, att man inte kan röra kroppen och har man varit med om det förut känner man garanterat igen sig. Den som haft en SP vet hur fasansfullt det kan vara. Att inte kunna röra sig är i sig självt en stor anledning till oro och till detta kommer ofta mer eller mindre otrevliga hallucinationer. De kan variera i påtaglighet från diffusa till väldigt påtagliga. Sömnparalys är alltså ett tillstånd då kroppen lamslagits utan att man somnat. Tillståndet kan inbegripa intensiva skräckkänslor samt en känsla av att något ondskefullt väsen finns i sovrummet"

Detta kan orsaka sömnparalyser:
* Sova på rygg med ansiktet rak upp.
* Oregelbunden sömnrytm och tupplurar på eftermiddagar te.x.
* Långvarig sömnavhållsamhet.
* En stressad tillvaro.
* Plötsliga förändringar i vanor och miljö, i anslutning till flytt te.x
* Klardrömsexperimenterande.

 
     
 
     
 
     
 Någon som varit med om detta? 

En söndag-kväll med Erica och Sophie ♥

    
 
   
 
    
 
 
    
 
    
 
    

Söndag

Som att jag inte rullade omkring igår efter maten så blir det samma idag... Påsklunch hemma hos moster! Allt fanns. Ägg, olika skinkor, kött, gravad lax, köttbullar osv osv osv. Är sååååå mätt! Och snart ska vi hem. Ska prova sova hos pappa en natt.
Såg massa getingar ute nyss. Så dem har vaknat till liv och jag lider. Så hemskt... Men i övrigt är det en fin dag
 
 
    
                                                       Vårtecken i mosters rabatt
 
   
   
 
   
 
   
   

Astrid är det du?

          
Alltså är det bara jag eller... Men jag hör hela tiden Astrid 2:33 när hon börjar sjunga! Astrid håller du inte med mig?! Deni du hör väl hur lika rösterna är?  :-O 
 

Stå för den du är

     
Vill bara visa vad smink kan göra. Och visst är det kul. Lite som att ansiktet är en tavla som man målar på. Och jag älskar ju sånt! Men är det okej att göra såhär? Jo det tycker jag. Bara man inte går runt så varje dag. Osminkad går lika bra och jag tycker alla är fina oavsett. Jag har nästan aldrig smink på mig till vardags. När jag ska ut på parteyy tycker jag det är kul att piffa upp mig (som vilken människa som helst). Bilderna visar dock inte min fina degmage och dallerlår. HATAR att fota helkropp ;-) Det kan jag inte stå för än, hahah. Men såhär kan det se ut. Det är ju ändå jag, med eller utan spackel!
 

Bilder från fredagen. Festiz

Huvvah åh! Vilken bra kväll och natt! Men hade velat ha fler folk på dansgolvet :-( Smockfullt överallt men på the dance floor... Ingen typ. Vad är det med människorna ;-)
Förfestade iaf med Linn, Zara och Sofia och därefter gick vi vidare till Kalles. Är typ fjärde gången jag far dit. Har som aldrig velat gå ut på Kalles utan jag föredrar Challenge även fast den baren inte är så märkvärdig heller.... Men denna gång var det riktigt roligt på Kalles och jag fick även Sophie att komma dit
 
 
      
      
      
                                                Bytte kläder och frillor. Kunde ej bestämma mig ;-)
 
     
     
     
     
     
 
     

Påskmiddag med släkten♥

         Så himla gott och så himla mysigt! Vill ha detta som tradition varje år och fara hit på påskbord 
    
   
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
     
     
 
       
     
     
 
     
 
     
     
 
     
 
     
                                                                      Finaste kusin ♥
 
     

NÄH NU!!!!!

         
 

Glad påsk!! :-D

Ska lägga upp bilder från igår men nu ska jag snart iväg med släkten och äta påskbord. Var lagomt trött när jag vaknade imorse... Men nu är jag på topp  
 
    
 

Utställning

Så var dagens utställning klar. Vi blev nöjda :-) Maja blev bir-valp och Vilma fick HP sedan blev Sigrid bir-tik! Så det är väldigt bra! Även fast det inte är mina hundar så är det kul att hjälpa Karin och finnas där. Tänker på hur roligt det kommer bli att få ställa ut Annie. Hennes första hundutställning blir i oktober i sundsvall. Då är hon cirka 7 månader :-) 
Torsdag

Egentligen är det fredag nu men skriver om torsdagen. Ska gå och lägga mig nu för imorgon ska jag upp tidigt och hjälpa Karin med hundutställning!
 
Vaknade nästan 11:00 (Rekordsovarn). Städade lite i läggan och såg Game of thrones. 16:00 mötte jag upp Linn på Nodo.... Och där satt vi och surrade i hela sex timmar (!!). Och sen blev det lite spontant bestämt att jag hänger med ut imorn med Linn och tjejerna. Så kan det gå!
 
Och angående bilderna nedan... Hade ej blomsterkransen på Nodo ;-) Men på midsommar, ja då ska den användas!
 
     
      
      
 
     

     

First aid kit

Fått upp ögonen för svenska tjejbandet First aid kit. Älskar deras musik, och framför allt rösterna! WOW. Grymma tjejer 

         
 
           
 
 

Kobrans konung

              
Här håller jag i kobrans konung (jag döpte den till det. Ett passande namn). Jag och Linnea hittade den inne på lustgården idag, inte för att storkorven var så svår att missa men ändå, heh. Hela Piteå har kanske redan sett den men inte jag och Linnea iaf. Hamnade i koma några mikrosekunder. Menar tillverkaren allvar med att denna enorma svarta penis ska gå att stoppa in i pluppan??? Nä nuh!!! Frågade kassörskan om någon köpt kobrans konung för seriöst syfte. "-Ja"sa hon. Och där hamnade jag i mikrokoma igen. Usch, haha.
 
 
     
                             Alkoholfri cider och hemmagjord pizza knåpade vi ihop efter hemkomst 
 

Annie 6 ½ vecka och världens finaste

     
 
     
                                                  Annies syskon! Två hanar och två tikar :)
 
 

Imse vimse spindel

Har haft världens härligaste latdag och sett serier och druckit saft. Nu väntar jag på att Linnea ska komma så ska vi två göra middag ihop ♥
Ska på hundutställning med Karin på fredag Hoppas det går bra för vovvarna. Och på lördag far jag äntligen till Sävar och myser med släkten + påskbord på herrgården som ifjol. Maten där är bäst ingen tvekan! Får se om jag kikar in här senare... Ciaooo
 
     
     
 
 

Game Of Thrones

Gick en jättelång kvällspowerwalk nyss. Såg två igelkottar och har förfryst rumpan, seriöst. Det sticks i skinkorna nu när jag ligger i soffan. Ajjj. Och med powerwalk menar jag att det ska sättas power på mitt fläsk. Power-förbrukning av fett. Men vill inte vara sådan. Vill inte vara den som ska babbala all the time om hur mkt jag vill och ska gå ner i vikt, träning och allt annat hets. Så nu lämnar jag det korta ämnet ;-) 
Ska mysa ner mig och se Game Of Thrones som jag har fastnat massa för. Är på avsnitt 8 nu på säsong 1! Tycker det är jättebra så tummen upp. 
 

Det gäller att spara minnen ♥

    
 
 

Tisdag

Gått en sväng på stan med Lisa och Linnea därefter hem till Malin och skrivit läxa (som vanligt) ... 
Hon bjöd på gomiddag så slapp fixa eget ;-) +++

Skulle egentligen till Malin och göra skolarbete men fick huvudvärk påväg hem från Karin och orkar ej ta mig till Hortlax  då det vägrar gå över :-( ska bädda ner mig i sängen och vila. Är så bläääigt trött. 
 
 

Annie 6 veckor

Nu är lillan sex veckor gammal och som vanligt blir jag lika förvånad varje gång jag hälsar på hur stor Annie blivit (växer det gör hon och inte lite) ♥. Idag följde Emmy och Momme med till Karin för att kika på de små. Annie är så otroligt fin men tydligen kaxigast i kullen ;-)

                 
                
 
 
    
    
 
    
 
    
                                                Emmy är lycklig :-D
 
      
                                                             Mamma Signe
 
    
 
    
                                                                      Storasyster Maja
 
                          
 
   
                                                                    Mys med mamma 
 
    
    

Söndag

Handlat, bakat, bakat och gjort mackor. Sen jobb. Det har min dag bestått av. Imorgon ska jag och Emmy till sjulsmark och träffa Annie... Lilla pluttan blev 6 veckor igår<3 
Sen ska jag till Malin och göra skrivjobb.
Nu skrev jag måndagens planer också. Vilket lyx. 

                             Tönt

BURLESQUE

Vilken föreställning!! WOW. Tror alla fick lite (eller mycket) gåshud under alla låtarna som sjöngs. Musikhögskolan har stora talanger till elever och dansare. Detta var otroligt! Vi gick därifrån, impade och glada.... Helt sjukt att det var gratis dessutom. 
Efteråt for vi till adana och käkade sen-middag och därefter vidare till Ellen och Emanuel för fika och film! Har haft en helkul kväll och tror de andra instämmer också. Nu ska jag sova... Godnatt♥ 
(Blev ingen grillning pga regn. Trist men så var guds vilja;)
  
       
 
       
 
       
       
 
       
 
       
 
       
 
       
 
       
 
       
 
 
 
       
 
       
 
          
 
       

Lördag

Hej!♥
Vaknade upp hos Hasse och ska nu hoppa i duschen innan Erica kommer kl 2. Ikväll ska vi grilla med friendos och kaaaanske fara på burlesque-musikal-grejs. Toppen i galoppen! Hoppas på lite varmare väder dock:-D
 
    
                                                                   På måndag ses vi♥
 

Vi är återförenade

     
 
 
     
 
     
 
     
       

Träffar nå söttAjjabajja

Påväg till hortlax för att plugga med Malin. Fick ett ack så trevligt samtal med en alkoholist. Det var jag som började med den lataste frasen... -Skönt att sitta i solen vah? 
Och han sken upp och pratade nonstop 10min. Han mådde dåligt. Hade ju inte "fått röka på 3 timmar" ajdå. Men visst hade han varit duktig. Tydligen rökte han tre pack om dagen förra året. Nu röker han ett om dagen! :-S sjukt mkt... och fy. 


Blueberry face

    
                       
                                            
Kletar på denna i facet nu. Den är huvva bra! Ville bara säga det. Poss.... Eller.... Märks det hur tråkigt jag har? Gör fula blogg-inlägg. Detta var det sista för ikväll. Godnatt folket.
 
 
 
 

Måste man vara fin hela tin?

Fick ett bra sms nyss som gjorde mig jätteglah i hjärtat :-D   
Suttit i över en timma vid datan och rensat bland bilder. Hittade dessa... Tänkte att de borde sparas här på bloggen. Men orginalbilderna ligger nu i papperskorgen som jag snart rensar. Ska leta fram nå hudlyxigt nu och bädda ner mig.
 
  
    
 
                                  
                                                                     Klåh den du 

I like


Cavalier King Charles Spaniel

            
Det är bra att det finns fb-sidor för olika hundraser. Där kan man ju fråga om tips och råd till många raserfarna ägare! Jag blev medlem igår och det finns massa fina bilder och mycket att läsa :-)
 
 
 
              
 
               

10 april

Hejhopp!

Känner mig rastlös och lite stressad. Kliar lixom i fingrarna. Vill ha helg, vill ha sommar, vill ha ett äkta lov och inte hemstudiedagar. Vill ha hem Annie och vill ha massa sol och värme och där kom jag till sommar igen. Men tänk att vi sakta smyger oss in på maj. Sen är det nästan sommar  Blir ganska låst detta år med en liten valp och kommer inte kunna göra så värst mycket förutom att vara "matte" till lillan. Fast matte kommer jag kanske vara i tio år framöver men första året brukar ju vara "tuffare"... Men nog kommer jag ha en toppensommar för det! Ser massa fram emot allt♥
 
Idag ska jag ta de chillidill och rensa kläder. Vad ska slängas och vad ska på kupan? Det är en bra fråga. Tänker inte göra en enda jäkla läxa idag sådetså! Idag vill jag bara vara lugn i stormen... Med kli i fingrarna förstås.
 
Några av 1000 sommarminnen 2013 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Balen

Blickar tillbaka till studenten och balen. Tänk att det snart gått ett år! Whaat... Vars tog tiden vägen??. På årets bal ska jag se då Sophie går. Alla är så fina. Det är en härlig dag.... 
 
     
     
   Såhär vacker var jag på min bal. Jag hade övat på den där attraktiva posen i över en vecka. Blev sjukt nöjd 
 

Onsdag

Godmorgonnn. 
Hemstudiedag idag som spenderas med Malin då vi ska göra ett till gäng med seminarium-frågor. Men jag har två timmar på mig till godo innan vi ska träffas och under de två timmarna ska jag duscha, ära frukost OCH se ett avsnitt av Dr Quinn! En normal morgon. Ciao 
 
    
                                    Hittade en till bild på mig och min framtida livskamrat♥
 

10 skäl att ha hund

1. Hundar är empatiska och tröstande.

2. Hundägare är mindre tressade... 

3. ... Och i bättre form. 

4. Din hund kommer alltid att vara lycklig över att se dig. 

5. Hunden blir din trognaste vän... 

6. ... Som hjälper dig träffa nya människor. 

7. Med en hund upptäcker man hela tiden nya ställen och nya vägar att gå.

8. Barn som växer upp med husdjur får ännu lite mer kärlek. 

9. Att ha hund är ett ansvar som barn och vuxna mår bra av. 

10. Med en hund i sängen behöver du aldrig vara mörkrädd. 


Tisdag

Idag har vi fått göra egna drakar. Det var kul. Sen flög vi med dem och det var kul. Sen fastnade vår lina i hundbajs och det var inte kul. Hejdå
Lillhjärte ♥

Annie 5 veckor
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
      
                                                                          ♥
 

Måndag

Hejhopp! :-)
Har suttit på kvarters och gjort seminarium-frågor med Malin och sedan gick jag en snabbis med Sophie på stan. Mötte Deni också sen vidare på seven eleven för att köpa mjök ;-) Nu väntar jag på att Christin ska hämta upp mig så vi kan fara till Karin och träffa lillah min ♥
Och ett FETT grattis till bästa Linnea som tog körkort idag!!!!! GRATTISSS DUKTIGA DU! Jag vill också ta tag i det och också skaffa körkortet! Lade ju allt på hyllan när jag började på universitetet.... ÅH! Ajjahbajjah.
 
 

.

              

Noah

Noah  <------------------------- var en riktigt bra film men kommer nog inte se den mer än en gång. Russel Crowe var lika grym som vanligt och det var himla bra effekter. I like!! I övrigt har jag haft en väldigt bra kväll med Erica och Lisa på Nodo förutom bion då! En myslördag♥ 
 
 
    
    

Fredag och lördag

Igår tänkte jag städa upp i min lägga men fastnade vid datorn allt för länge så idag ska jag ta itu med det. Jag for senare ut på promme med Lisa och vi gick till djurmaggan för att hälsa på Erica som praktiserar där sen drog vi vidare till Rusta och kika runt. Köpte kinderägg ;-) 
Idag ska jag som tidigare nämnt försöka få ordning i lägenheten och ikväll ska jag på Nodo med Lisa och Erica och därefter far vi på bio för att se NOAH! Moahaha! Handpenning

På måndag ska jag hälsa på hos Karin igen och då även betala handpenning på Annie, 1500kr av 13000kr. Nu känns det ännu mer nära. Därefter är det bara att vänta till den 27 maj då jag ska hämta hem henne. Tänk att jag har en hund. Kan inte fatta det än♥ 
 
    
    
    
 
                
               På bilderna är Annie 3 veckor och 4 dagar. Imorgon blir hon 5 veckor... Tiden flyger fram

Tog bort "läd". Där blev bilden bättre

Bilden blev mycket bättre nu! Varför hade jag låtit "läd" stå kvar? Tur man kan ta bort det. Nu är jag nöjd med min bild :-) 
 
     
 
     
 
 
     

Marita 3 år och Daniel 4 år diskuterar...

                
"Daniel- När jag blir död så far jag upp till himlen.
Marita- Men då tar jag ett snöre och kastar upp i himlen, och då kan du ta det och då kan du klättra ner.
Daniel- Men det går inte för jag är död och då har jag magiska händer och då kan jag inte ta i någonting.
Marita- Men du ska ju inte dö nu heller.." 

Tack mamma för att du skrev ner detta när jag och danne var små. Var rätt så kul att läsa det!♥ 

Kikar i bebi-boken

     
 
     
    
 
                                                      Pappa, mamma och mina bröder :-)
 
 
                 
                 
                                                     Mormor! Mamma är väldigt lik henne ♥
 
 

Ibland vill jag bara vara i Jonnas skor

Jag träffade Jonna i Grundtjärn för någon sommar sedan. Jag förstår ju hur livet är där eftersom min mamma också växt upp i den byn och mormor och morfar bodde kvar. Alla sommarminnen från barndomen tar mig dit varje gång. Älskar verkligen det stället ♥♥ Vi i släkten har varit dit varje sommar och förra året kunde jag inte fara så hade hoppats detta år men icket.. Det blir väl inte samma sak nu när mormor inte lever längre :-( Men jag längtar tillbaka! 
 

"För snart fyra år sedan valde Jonna Jinton från Göteborg att förändra sitt liv. Lägenheten och storstadslivet höll på att kväva henne, hon pluggade bara för att hon ”borde” göra det, hon var olycklig och längtade efter något annat. Hon längtade efter ”naturen, stillheten, frisk luft, ängar, sjöar, solnedgångar. Tystnad och ro i själen.”

Så hon flyttade 100 mil norrut till landsbygden i Västernorrland, till den lilla byn Grundtjärn med 11 invånare där hennes mamma föddes. Därifrån bloggar hon för ortstidningen, fotar en hel del (som du kan se nedan) och designar och säljer även silversmycken genom sitt företag Nordkristall.

-Jag har aldrig ångrat det en sekund. Jag känner mig fri här. Jag har naturen utanför dörren, norrsken och stjärnor på vinternätterna, blommor på ängarna. Jag har livskvalitet.

Jonna Jinton"
 
Här nedan är några bilder som Jonna fotat! hon är en otroligt duktig fotograf och fy så vackert det är där, i den lilla underbara byn.... Alla minnen bara flödar i skallen på mig nu. LYCKA
 
     
                                            Hon bor ensam i sitt hus med sin hund Nanook
 
       
 
     
     
     
 
     
 
 

Trolljägarna

Såg trolljägarna med Petra ikväll och jises! Äntligen ett bra program på TV. Kommer följa det varje vecka framöver. Nätmobbning och näthat är så otroligt stort idag och det måste uppmärksammas mycket mer! Snacka om snopet när dom avslöjar de "anonyma" och elaka nätmobbarna! "Karma's only a bitch if you are"
Om alla bara vore snälla mot varandra. Behandla en människa som du själv vill bli behandlad har man hört sedan barnsben. Är det inte dags för vissa människor att förstå? Hoppas många får sig en tankeställare utav det här programet.
 

"I Trolljägarna ger sig Robert Aschberg ut i den vildmark som är internet för att jaga fatt på anonyma nättroll som gör livet till ett helvete för sina offer. Och när han har hittat dem får de öga mot öga med Aschberg förklara varför de beter sig som de gör och de får stå till svars IRL, som det kallas i deras värld. Men Trolljägarna slutar inte där. Har nättrollens kränkningar varit riktigt allvarliga får offren hjälp av Juridikinstitutet för att kräva skadestånd för vad de tvingats gå igenom.

I Trolljägarna möter vi kända och okända ansikten som inte bara ger en bild av nätets mörka baksida, utan som även får upprättelse med hjälp av Robban. Tiden är förbi då man utan konsekvenser kan sprida hat på nätet. Jakten har börjat."

                            
 

Någon intresserad?! :-)

Är någon av er sugen på att köpa någonting billigt innan jag lägger ut det på köp och sälj-sidan? Ger förtur här på bloggen... Skriv i Facebook-chatten eller smsa om du är intresserad av något nedan!  (kläderna/skorna och skinnjackan är aldrig använda) Har bara köpt och sedan insett att det inte var något för mig... 
Finns i centrala piteå :-)

 
    
   
 
    
 
 
 
     
    
 
     
 
     
     
 
     
                           Väska från märket Esprit. Nypris 599kr. Nu 50kr (väldigt sällan använd)
 
 
 
 
                 
                                 Blus från Bikbok storlek M men den är oversize
 
 
 
 
 
                 
               Skinnjacka från London i storlek S/M .... Nypris cirka 600kr (aldrig använd och ej äkta skinn)
 
 
 
       
                                          Midjeskjol med guldkedja på baksidan. Storlek M
 
 
 
      
                                                                       Klänning i storlek M/L
 
 
 
     
 
 
 
       
                                                               Aldrig använda. Storlek 38 
 
       
                                                                            Nästan aldrig använda.
 
 
 
       
                                                                Nitar om du vill pimpa kläder! 
 

Låt tiden gå fortare. 25 minuter kvar!!

 
    
    
 

RSS 2.0