(Från i onsdags) Tages med Jobbet!

    
 
    
 
    
 
    
 
      

Idag var det Willes tur att ta studenten!

    
 
    
 
    
 
   
 
    
 
    
 
    
 
    
 
    
 
    
 

Sommarfest på föris


Helgen!

Fika, PMU, kompisar, sol, födelsedagsfestande, pojkvän, dans, musik, examenskalas, god mat = Väldigt bra helg! ♥
 
 
     
 
     
 
     
 
     
 
 
                                       
 
             
 
     
 
                          
 
     
 
                               
 
     
    
 
     
     
 
     
 
     
 
                   
 
    
 
                  
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     

Nationaldag

Och tänk va... så var nationaldagen igår. Vaknade upp ganska tidigt hos V, tog en pw och satt mig sen på Lisas balkong i solen och drack kaffe och åt apelsin. Efter att V vaknat så for vi till hans familj och åt lunch, tårta och spelade kubb. När jag kom hem gick jag långrundan med Erica sen hem igen för att fixa mig lite inför kvällen. Grillade med V, Linnea och bobban och såg en dokumentär bobban och hans kompisar gjort sen spelade vi lite spel. Lisa och Jonte hälsade också på en sväng. Hade en jättebra dag men blev väldigt trött och stressad mot slutet när tanken att väckarklockan skulle ringa 6:00 dagen efter. Blir så grinig när jag inte får tillräckligt med sömn. Men denna dag har gått hyfsat bra ändå så. Solen skiner. Då är alla glada liksom. 
Lördag

 
    
 
 
    
 
    
 
    
 
    
 
    
 
    
 
    
 
    
 
    
 
    

Kommunjoggen

Ida kom med nummerlappar imorse till jobbet. Några av oss hade anmält sig till kommunjoggen detta år. Kände jag ville vara med, och gå en powerwalk såattsäga. Men efter uppvärmningen ikväll sa jag till Sandra och Ida att jag springer/joggar med dom tills jag inte orkar längre och så får dom fortsätta utan mig så går jag resten av sträckan. Två kilometer hoppades jag att jag skulle klara av. Då hade jag varit nöjd. Men när vi väl startade kände jag att det gick lättare än vad jag trodde och jag fixade hela loppet på en halv mil utan att stanna och gå. Är helt paff. Så jäkla kul. Ska börja ut och springa oftare nu när jag vet att jag klarar av det. 
Gick långrundan med Annie när jag kom hem så hon också fick komma ut lite idag. Tror jag är mör imorgon. Men det är snart fredag... snart helg ❤️  

(Fan vad texten blir konstig när man skriver från blogg-appen. Hatar denna app alltså..) 


1 juni

Vädret är urk... kom sommar kom. RSS 2.0