*

(Varför valde jag ett a**s som rubrik?")

Klockan är över tre på morgonen och solen börjar gå upp och samvetet knakar "shit jag borde sova nu" men sen... jag har två veckors semester. Jag får leva som en uggla nu, iaf den här veckan. Nästa vecka kan jag sakta börja vända tillbaka dygnet. Jag har inte varit hemma mycket den senaste veckan. Det känns väldigt tomt här sedan Annie for. Jag vet jag kommer vänja mig men det är när jag är hemma det känns tyngre. Är jag borta inbillar jag mig hon finns kvar i lägenheten och möter mig i hallen när jag kommer hem. Lilla hjärtat. Jag har fått bilder och uppdateringar och hon verkar ha det jättebra iaf. Glad för det ❤️ V har varit ett jättefint stöd de dagar då jag mått dåligt. Tack. Och tack till mina vänner som funnits där också! 
Bilderna från förra inlägget fick ingen text men har fått åka båt i sommar. Äntligen. Som jag längtat! For ut med Viktors kompisar i fredags. Viktor hade inte lust den kvällen att följa med så jag drog iväg utan honom, haha. Hade det jättetrevligt ändå med dessa härliga människor. Båt är så mys. Blir säkert någon fler gång i sommar hoppas jag. Ska ta över alla hans vänner nu en efter en tills han aldrig får vara med på saker längre så far jag i hans ställe liksom. Eller så far vi båda två.. så menade jag kanske egentligen.
Linn klippte mitt hår igår så nu känns det 10 gånger mysigare, redo för att svänga omkring på pdol! Vädret ser ut att bli kanon också. Pax att njuta av livet. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0