Onsdag

Hejhopp Peps! 

Trodde eftermiddagen på jobbet skulle bli skitseg men fick världens pysselinspo och tiden flög iväg och när jag skulle sluta för dagen kände jag inte ens för att gå hem. Dagen har varit jättebra. Imorgon är jag ledig och kör stängning på fredag. Längtar till helgen även fast jag inte har något planerat! Kul va? ;-) 


Kör en diskmaskin nu, kollar lite Instagram och drömmer mig bort till stunden jag kan ligga i soffan och se de nya avsnitten av Outlander säsong 3. Borde komma någon gång i April tror jag! 

Fattar inte grejen med alla bikinibilder på insta där brudarna tycks doppat arslet i vatten och satt sig i sand och sen fotat röven. Alltså ska sandkornen förmedla lite sådär fin och oskyldig detalj på rumpan? Typ "alltså jag vill inte visa min rumpa eller mina fina bikinitrosor men alltså sanden bara rafflar så fint mellan skinkorna så bah måste få dela med mig" lite så tänker jag att dom vill förmedla sina bilder. Alltså jag dömer inte. Varje sandkorn är unikt så låt alla sandkorn samlas estetiskt på ett par välformade skinkor. Pyttsan.. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0