Utvecklar social fobi

Ja men hejhej. Det är kul att ha hund. Det är däremot inte kul att försöka få hundvakt och att stressa på jobbrasten för att Annie ska få skita. Men det finns en annan sak som inte heller är kul med att vara hundägare. Nämligen andra hundägare. Jag har typ blivit ofrivilligt "tjenis tjenis" med nästan alla hundägare i mitt område. Som att det står skrivet i allas pannor "Du har en hund. Jag har en hund. Låt oss stå och kallprata och låta hundarna trassla in sig i kopplet och sniffa varandra i röven". 

Gud nåde mig på senaste har jag blivit så less. Har börjat utveckla en lättare variant av social fobi inför promenader liksom. Är jag påväg att möta en hund i parken under en prom så vänder jag mig om med Annie för att slippa mötas. Jag lyssnar på poddar när jag går ut och går. Jag har lite extra tempo... de lilla jag lyckas åstadkomma utav min förmåga. Utstrålar verkligen ingen pratglädje i den stunden meeeeeen. 

Inte för att vara den som är den som är den men det är så. 

Igår började jag jobba 6:30 så fick sluta tidigt. Skönt att göra det på en fredag. Var med Viktor ett tag på kvällen. Vi har börjat spela det nya Resident Evil (7an) och sablar så bra det är. Som "outlast" fast bättre story. Grafiken är otrolig och vissa gånger skriker jag rakt ut i stolen i panik❤️Jag spelade första kapitlet men nu har Vikkan fått ta över... för jag är för dålig. Har inget lokalsinne i varken spel eller verklighet så springer bara omkring och yrar/blir dödad. Ett klurigt, läskigt och spännande spel. Love.

Ikväll blir det inflyttningsfest hos fina Ida!🎉😍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0