Det här inlägget är för dig Zara

När ingen annan ser. När ingen annan vill. När allt känns tomt. Då finns Zara här och kikar in på min blogg. Ensam börjar hon bli här. Mina läsare börjar ge upp mig. Det här inlägget är för dig Zara som fortfarande känner hopp. Mitt liv rullar på. Jag jobbar på bästa förskolan såklart, går ut och går och äter mycket mat. Kommer för nuet inte på så mycket intressant som har hänt. Mamma har tvingat mig att köpa nya vinterskor och jag hade en dag då jag tvättade fyra tvättar. Förra helgen var jag med Lisa på Backen och fikade på trend men det var inge gott där. Sen har jag prommat med Linn, Marika och med Erica, pratat mycket med älli i tele, ätit ute med jobbet och såklart varit på PMU med mamma. För inte glömma att jag ägnat tid åt min pojkvän också. Igår var jag på bio med Erica, Emmy och Chrille och såg nya fifty shades. Den var helt okej men inte alls den typ av film jag helst ser. Blir lite för mycket love för lilla jag. Titanic är nog den ända riktiga romantiska film jag kan se och verkligen få känna lite känslomässig hype kring. Synd jag redan sett den 1000 gånger. Eller "The white masai". Kommer alltid älska den, även fast det gör ont i hjärtat att se den... Men den är så himla bra! Vars är alla spännande thrillers, verklighetsbaserade tunga draman och obehagliga rysare. Vill ha meeeeer ♥ 
Ska duscha nu och göra mig klar för Revyn ikväll med Erica, sen lite efterparty på det. Tror kvällen kommer bli rolig! Imorgon ska jag och Linn sparka loss på isen. Hoppas det är soligt och fint ute. Ciaoo!! 
 
 
   
                                                                Älsklings bo
 
   
     
 
    
 
               
 
               
 
   
 
 
   
                                                         Bästa läppstiftet från H&M 
 
 
   
                                   Nystädad lägga är det bästa 
 
 
                        
En femårings konst. Helt ärligt blir det ju faktiskt riktigt snygga målningar det dom skapar! Det finns säkert många vuxna som målar sånt här professionellt och säljer för flera tusen. Och detta har ett barn målat ihop på 20 minuter. Visst ser det ut lite som ett assface? ♥♥ Inte för att vara den som är den som är den! Jag tycker den blev så fin, därför jag fotade av den liksom.
 
    
 
   
 
    
 
 
               
 
 
 
   
 
   
                                                                 från förrförra helgen

Kommentarer
Postat av: känner mig speciell

TACK MARITA <3333

2017-02-11 @ 16:56:39
URL: http://zaaara.blogg.se
Postat av: Mallis

Jag läser faktiskt din blogg dagligen marre min marre 😃❤️

2017-02-13 @ 17:56:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0