Mm hej

Efter att ha stått på Coop och klämt på avokado i känslan av en timma, tränat (ser ut som en tomat i vanlig ordning). Vill inte handla efter gym. När jag står och är röd och äcklig vid alla avokados. Då är jag inte skön. 

Jag har blivit riktigt duktig på att vara på gymmet nu. Jag är inte duktig på att gymma men jag är duktig på att ta mig dit och då går de ju framåt iaf. Jag och p-vän har "förhållandekilon" klistrat kring skelettet nämligen. Det är därför jag är så motiverad. Så kör han LCHF / självsvält och jag äter nyttigt, går ut och går och gymmar. De är så fina kontraster mellan han och mig. Så insåg jag hur mycket jag jöder honom i smyg och han har ingen aning. Jag liksom köper två JAPP och ger han en men äter aldrig upp min egen. Ett exempel alltså. Jag hamstrar godis numera utan att äta det. Sparar till dåliga perioder i livet. Dom perioderna då man tappar sina goals och ska tröstäta. Men karln han äter allt jag ger fast han ska svälta. Det är så komiskt. 

Jo jag vet varför jag inte bloggar längre. De är pga blogg.se-appen sedan dom gjorde om den. Den är skitdålig och besvärlig. Ciao Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0