Helgen!

Fredag: Afterwork på Furu med Mr.V, Erica, Chrille och Martin sen for vi hem till V och mysdrack och spelade spel. Emmy och momme kom också dit! En jättekul kväll :-D

 

Lördag: Degade i sängen hos V innan jag pallade mig hem för att fixa mig inför Lisas födelsedagsfest! Så kul att få umgås med my girls igen! Var länge sen vi festade tsm. Linn körde den kvällen så följde med henne och skjutsade fyllosarna på krogen sen for hon och jag och körde runt innan vi åt lite nattmat på max med V. Sov hos honom sen och pysslade på med ansiktsmasker osv. Myspys!
 
Söndag: V;s lillebror har köpt en liten stuga nästan vid Renön så vi åkte dit och fikade med deras familj. Jättefin och trevlig dag. Fanns mycket gamla saker kvar från gubben som bott i stugan tidigare, typ PT-tidningar från 1975?! Vilken sparare. 
Var med Linnea ett tag sen och hämtade Annie, for därefter tillbaka till V för att beställa hem ett ND-filter till systemkameran. 
Idag (måndag) är jag ledig men jobbar på favoritförskolan imorn. Lunchat med V sen for vi och handlade. Ska städa nu och promma med Annie efteråt :-) 
 
 
                    
 
                                
 
                                  
   
   
                       
   
   
     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0