Veckor

Men hallåhej! Här var det ett tag sedan jag var och bloggade. 
 
Tjollahopp och inte är det mycket som händer. Jobbat ca två månader nu på min absoluta favoritförskola och fått veta att jag blir kvar där terminen ut och jag är sååå glad men samtidigt har jag lite inre stress att ha skolan knackandes bakom ryggen. Vet inte hur jag kommer orka när det väl är dags att börja om och nu är jag så bekväm med jobb och dagsshema att jag inte vet hur jag ska plugga på universitetet igen. Hur gör man? Haha... Dom säger ju att man inte ska sträva mot sitt förflutna utan bara sträva mot sin framtid. Men what to do när mitt förflutna bara stalkar upp mig hela tiden? En tanke. 
Livet går upp och ner. Vissa dagar är jag jätteglad, andra... Inte så glad. Blir lätt stressad och lätt irriterad. Känner mig i obalans just nu och distanserar mig helst från det mesta utöver mitt jobb. Som att jag använder upp min energi och glädje där och när jag kommer hem är jag helt slut.
Längtar bort som satan och Islandsresan med Linn närmar sig ❤️ 
Har inte hänt så mycket på senaste alltså.., Jobbar under vardagarna som sagt och när jag kommer hem är det att det allt som oftast blir en pn och promme med Annie, gymmar vissa kvällar, äter middag sedan sitter jag vid datan tills jag inte orkar längre och går och lägger mig. På helgerna är jag med pojkvän och kompisar. Har blivit några kalasanden tillsammans och myskvällar framför någon bra film, köpt massor av mysiga höst och vinterplagg på PMU och Kupan. Har typ en helt "ny" garderob liksom.  Billigt och bra. 
Jo.. Så fick jag feber en dag utan förvarning. Vaknade upp en morgon med värk i ryggen sedan blev det värre under dagen. Vaknade under den natten och tempade 38,6. Jahaja bara att vara hemma och tycka lite synd om sig själv. Snopet då jag inte känt mig förkyld eller liknande utöver det. 
Har haft en heldag med Erica i lule tsm med Sophie och Nicke. Fyndade nya byxor och en piteå-tavla. Idag (söndag) har jag storstädat utav helleskotta och varit sjukt ambitiös. Puss gurkor ... nu orkar jag inte skriva mer. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hemma på kvällsfika hos en arbetskollega ♥
 
Ett PMU-fynd
 
Alltså bästa bästa bästa
 
 
 
 
 
 
 
 
Storloppis i Lule. Man ser inte alla saker för det var så smockat med folk
 
 
 
 
 
 
 
Älskar denna färg på "mina" naglar ;) 
 
Vad stess gör med min hy
 
Mumsmat i Lule 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0