Tisdag

Hallåhej! 
Men här händer det inte mycket. Går runt i vanlig ordning och drar mig i håret, känner det tjocka mjuka i längderna såattsäga. Magiskt. Jag var ledig idag från jobbet för att vara på ltu och ha möte med syon. Som den lilla bebis-vuxna människa jag är hade jag med mammsen som ett extra öra för att hålla koll på all jäkla jobbiga info och struktur. Börjar äntligen efter ett år hamna lite lätt på rätt väg nu. I slutet av mars är jag nog tillbaka på universitetet igen, men denna gång på distans. 

Finns en film med Micke P och Lena som jag både ser och även lyssnar på via Youtube om och om och om igen. Skojar inte jag har nog på riktigt sett filmen typ vadå? 25 gånger på tre år? (stort LOL). Och hör här då. Det är ingen speciellt megabra film egentligen. Den är faktiskt deprimerande men väldigt intressant tho. En riktig sad pratfilm rakt igenom. Handlar om två par (och det är dessutom de enda karaktärerna i hela filmen, och man får bara se dem i deras lägenheter). Paren har varit gifta kring 20år och männen pratar av sig om sina äktenskapsprobelm med varandra och kvinnorna pratar ut med varandre om sina... Men i helhet är alla nöjda med tillvaron ändå (typ). I den ena relationen är det mannen som egentligen aldrig ville skaffa barn men hans fru slutade med p-piller i smyg och blev gravid ändå. I den andra relationen är det kvinnan som aldrig ville ha barn och har ljugit för sin man under många år att hon inte kan få barn (fast egentligen kan hon bli med barn medicinskt). Under en av deras otaliga parmiddagar berättar Micke P:s karaktär (Lars) att hans kollega på jobbet varit otrogen mot sin fru och paren börjar då resonera om otrohet. Lars fru har dock förståelse för hans kollegas val vilket gör situationen väldigt stel och Lars blir livrädd att hans fru ska bedra honom... Men ändå är det han själv som tillslut inleder en affär bakom hennes rygg.
Kort och gott handlar filmen om att man kan snacka känslolöst och ha många åsikter om andras livssituationer. Men vad händer egentligen när du själv blir drabbad?
Just saaaayyying! 
Så nu rullar den filmen i lurarna medan jag tvättar kläder. Whats wrong with me? Why? Liksom why? 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0