Ibland vill jag bara vara i Jonnas skor

Jag träffade Jonna i Grundtjärn för någon sommar sedan. Jag förstår ju hur livet är där eftersom min mamma också växt upp i den byn och mormor och morfar bodde kvar. Alla sommarminnen från barndomen tar mig dit varje gång. Älskar verkligen det stället ♥♥ Vi i släkten har varit dit varje sommar och förra året kunde jag inte fara så hade hoppats detta år men icket.. Det blir väl inte samma sak nu när mormor inte lever längre :-( Men jag längtar tillbaka! 
 

"För snart fyra år sedan valde Jonna Jinton från Göteborg att förändra sitt liv. Lägenheten och storstadslivet höll på att kväva henne, hon pluggade bara för att hon ”borde” göra det, hon var olycklig och längtade efter något annat. Hon längtade efter ”naturen, stillheten, frisk luft, ängar, sjöar, solnedgångar. Tystnad och ro i själen.”

Så hon flyttade 100 mil norrut till landsbygden i Västernorrland, till den lilla byn Grundtjärn med 11 invånare där hennes mamma föddes. Därifrån bloggar hon för ortstidningen, fotar en hel del (som du kan se nedan) och designar och säljer även silversmycken genom sitt företag Nordkristall.

-Jag har aldrig ångrat det en sekund. Jag känner mig fri här. Jag har naturen utanför dörren, norrsken och stjärnor på vinternätterna, blommor på ängarna. Jag har livskvalitet.

Jonna Jinton"
 
Här nedan är några bilder som Jonna fotat! hon är en otroligt duktig fotograf och fy så vackert det är där, i den lilla underbara byn.... Alla minnen bara flödar i skallen på mig nu. LYCKA
 
     
                                            Hon bor ensam i sitt hus med sin hund Nanook
 
       
 
     
     
     
 
     
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0