Jag är inget fan men....

Justin is...

Gay? - He has a girlfriend.

Ugly? - Millions of girls think he's the hottest guy in the whole world.

Can't sing? - Justin Timberlake and Usher fought over him.

He's week? - He broke his foot on stage and carried on singing.

He's unsuccessful? - He's 17 years old , 29 songs, 4 albums, 9 music videos, 1 big movie, 2 tours, 20 awards, 86 shows , and over 40 million fans.


Det finns inget som jag kan neka till i det här som står ovan. Justin är bra på det han gör och han är en bra artist. Jag är inget fan av JB, har typ aldrig lyssnat på hans låtar vet typ ingenting om honom men jag har sett hans film däremot! Den var ganska underhållande att se också. Men att tjejer tycker Justin Bieber är snyggast och sexigast på jorden kan jag inte hålla med om direkt. Sure, hans utseende är näst intill perfekt och DET kan jag hålla med om men jag ser honom mer som söt än snygg även fast han ser perfekt ut. Går ju egentligen inte att kunna kalla till exempel Megan Fox för perfekt eftersom hon både opererar sig, har massa spackel/smink osv (för att hon är kvinna såklart och kvinnor anväder sig av smink och ni vet ju själva vilka mirakel smink kan utföra och operationer för den delen). Lite svårare för killar att lyckas se snygga och perfekta ut då dom inte kan/ska använda sig av smink (för hur fult vore inte det ifall killar började med att sminka sig som tjejer? Bortsett nu från kajal som få killar använder sig av! Så en kille måste typ födas med ett bra utseende sedan kan dom ju bleka tänder och fixa en nice haircut men det kan tjejer också göra!
Tror dock att JB lär “hunka” till sig ganska mycket bara det få gå några år eftersom han verkar gå jäkligt långsamt fram. Jag menar han har börjat komma in i målbrottet nu och han är snart 18år lixom? Justin Bieber blir en man lika sakta som det tar för en snigel att ta sig över en stor, stor väg;)


                             

                           


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0