Sakna

God morgon på er! :)♥

Jag har sovit så himla bra inatt så det var en glad tjej som klev upp ur sägen för en timma sedan. Har nyss ätit frukost och nu ska jag läsa klart min SOLO tidning:)
Mamma och moster skjutsar hem mormor nu så det känns lite tomt här. Det kommer nog dröja ända tills snön börjar smälta innan jag får träffa henne igen eftersom hon bor så långt bort. Jag kommer sakna min fina mormor som är 87 bast and still going strong..förutom att hon hör som en kratta och har ont lite här och var:( men hon är alltid glad och har ett minne som en häst. Det är jättekul att prata med henne om hur hon hade det som barn och vad som hände då osv. Jag har fått höra så otroligt mycket utav henne.

                                       
                                                                         Mormor♥Vad konstigt det känns nu när julen är slut ännu en gång. Jag har haft det så trevlig och är mycket nöjd med mina julklappar och julmaten var AWESOME. Men allt går så fort och nu vet jag inte vad jag ska längta till längre. Kanske till min födelsedag?...som är om  ca elva månader haha? Men okej jag längtar till måndag då jag ska vara med mina underbara tjejer och så längtar jag till onsdag då jag ska vara med min underbara pojkvän!♥ Och framförallt längtar jag till sommaren.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0